В последно време изборът от турски сериали за гледане е

...
В последно време изборът от турски сериали за гледане е
Коментари Харесай

10 г. след края на ''Листопад'': Ще познаете ли актьорите от сериала днес?

В последно време изборът от турски сериали за гледане е предостатъчен. И по телевизия, и в интернет - заглавията са десетки. Но единствено преди няколко години това не беше по този начин.

Вероятно доста от вас си спомнят, а даже са и гледали, един от най-емблематични сериали, предавани у нас - " Листопад ". Той се снима от 2006 година до 2010 година и наблюдава плодовете от възпитанието на четирите деца на семейство Текин. Но какво се случва през днешния ден с актьорите от сериала през днешния ден, близо 10 години по-късно? И дали към момента му е неприятно на Али Ръза?

Виж още: Хазал Кая стана майка на момче, актрисата роди макар болест

Халил Ергюн

Актьорът, изиграл облика на Али Ръза, през днешния ден е на 73 година Зрителите в Турция от дълго време не са го гледали на дребния екран или на театралната сцена, по тази причина появяването му неотдавна в известен мол, се трансформира в вест. На фотографията той не наподобява във върхова форма, само че фактът, че се е снимал в македонски филм потвърждава, че въпреки всичко всичко с артиста си е наред.

Гювен Хокна

Екранната брачна половинка на Али Ръза продължава да се снима във филми и сериали. Дори последният е от предходната година. През 2019 година на локалния избор в Турция се кандидатира за общински консултант на регион в Истанбул.

Виж още: Ердоган - кум на звезда от турските сериали! Събитието - през лятото!

Бену Йълдъръмлар

Бену изигра ролята на Фикрет, най-голямата щерка на семейство Текин. Актрисата е едно от известните телевизионни лица в Турция и сега се снима за сериала Kadin, където играе ролята на Хатидже. В свободното си време е доброволец в подслон за бездомни кучета. 

Виж още: Звезда от ''Листопад'' стана майка! Бащата - също звезда от турските сериали

Гьокче Бахадър

Във кино лентата Лейля беше младо и комплицирано момиче, само че през днешния ден Гьокче е зряла жена и актриса. Продължава да се снима интензивно във филми и сериали. Освен това има и няколко записани песни с клипове към тях.

Фахрие Евджен

33-годишната акриса е омъжена за сътрудника си Бурак Йозчивит. Двата се осведомена по време на фотосите на сериала " Чучулига ", който прочее също като " Листопад " е по претекстове от романа на Решад Нури. Двамата от напълно скоро се радват и на собствен правоприемник.

Дениз Чакър

Екранната Ферхунде неотдавна влезе в медийното внимание с дело, което няколко дами заведоха против нея с обвинявания за расизъм. Тя пък съобщи, че всичко е режисура поради политическите ѝ убеждения.

Източник thumbnail: Getty Images/Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР