„В последно време има много тенденциозни манипулации в македонските медии

...
„В последно време има много тенденциозни манипулации в македонските медии
Коментари Харесай

Нови манипулации, свързани с България, наводнили македонските медии

„ В последно време има доста тенденциозни операции в македонските медии по отношение на българската история. Това нещо не е в синхрон с контракта ни за добросъседство. Ние сме апелирали, както опозицията, по този начин и ръководещите и премиера Зоран Заев, такива рецидиви от предишното да се заобикалят и да не се повтарят операциите “, сподели пред Novini.bg евродепутатът от ГЕРБ/ ЕНП Андрей Ковачев.

„ Целта на Европейския съюз е освен физическите граници да станат алегорични, само че да бъдат преодолени и духовните граници, говорът на омразата “, подсети той. „ Ако останем в предишното, ще продължава да се наслагва ненавист. Много млади македонци виждат България като привлекателна страна и това би трябвало да бъде непокътнато “, безапелационен е Ковачев.

Евродепутатът показа и позицията си за бягството на някогашния македонски министър председател Никола Груевски. „ Разочарован съм от това. Постъпката му потъпква държавната власт “, съобщи той. „ Политиката на Виктор Орбан е да показа Груевски като жертва на Сорос и Заев “, сподели Ковачев и разясни, че по тематиката Македония с унгарския министър председател имат разнообразни отзиви.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР