В последно време Хуауей е обект на постоянни атаки от

...
В последно време Хуауей е обект на постоянни атаки от
Коментари Харесай

Вицепрезидент на „Хуауей: Американските обвинения към нас са обида за човешкия интелект

„ В последно време „ Хуауей " е обект на непрекъснати офанзиви от някои страни и политици. Ние сме шокирани, а от време на време и в действителност изумени, от тези безпочвени и безсмислени обвения ", съобщи Ейбръхам Лиу, вицепрезидент за Европа на китайската компания и неин основен представител пред европейските институции, по време на празненство в Брюксел с присъединяване на над 100 посетители, съобщи bulgarian.cri.cn.

„ Вчера да вземем за пример, посланикът на Съединени американски щати при Европейската комисия господин Гордън Зондланд сподели, че някой в Пекин би могъл да изкара отдалечено избрана кола отвън пътя посредством 5G мрежата и да убие индивида, който е в нея. Това е засегнатост към човешкия разсъдък. Изхвърлянето на „ Хуауей " от пазара не значи, че мрежата е сигурна. Откакто наше съоръжение не се употребява в американските мрежи, станаха ли те по сигурни? Отговорът е не! ", съобщи Лиу.

По думите му „ Хуауей " има отлична история по въпроса на кибер сигурността и устройствата ѝ са утвърдени за приложимост след прецизни проби от редица регубатори и оператори по целия свят. Партньорите на компанията в Европа са имена като „ Дайче Телеком ", „ Бритиш Телеком ", „ Водафон ", „ Ориндж " и други. „ Те декларират обществено поддръжка за „ Хуауей ". За нас Европа е втори дом и нашият триумф тук е триумф за Европа ", уточни още Еъбръхам Лиу.

Китайският телекомуникационен колос „ Хуауей " има над 12 000 чиновници в Европа, 70% от които са локални поданици. През 2018 година европейските поделения на компанията са дали артикули и услуги на стойност 6,3 милиарда $.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР