В последно време е модерно родните инфлуенсърки и певици да

...
В последно време е модерно родните инфлуенсърки и певици да
Коментари Харесай

Както майка я е родила! Тита също хукна без бельо и остави всичко на показ

В последно време е съвременно родните инфлуенсърки и певици да демонстрират дупета и гърди. Е, то постоянно си е било мода, само че в този момент част от тях са решили да демонстрират всичко без долни дрехи.

Тита е следващата звезда, която съумя да прикове вниманието в Instagram с фото. На фотографията певицата е със секси транспарантно боди с камъни и наподобява, че е " не запомнила " бельото си. Последователите заподозряха, че изпълнителката на " Антилопа " се пробва да бъде настояща по този начин, само че в текста към фотографията Тита е написала, че скоро следва нова ария.

Виж още: Без долни дрехи и с целулит? Плеймейтката Михаела Тодорова втрещи със фотография

Кадърът е от идното видео към парчето " Забравяй ме ", което ще е дуетно, само че е загадка коя е другата звезда, с която Тита си партнира. Не е ясно и дали песента ще е поп-фолк. Припомняме, че последната ария на Тита е дуетът ѝ с Джена, който се радваше на триумф. 

Стайлингът на Тита обаче лъха на здрав поп-фолк, както някои почитатели на звездата пишат в мненията. " Важното е, че се е снимала по дупе. Песента не е значима ", " И ти ли ще минеш към чалгата? ", " Някой се пробва да е като кака Ариа

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР