В последно време доста се говори за приликите и (най-вече)

...
В последно време доста се говори за приликите и (най-вече)
Коментари Харесай

Вдъхновението на Меган Маркъл

В последно време много се приказва за приликите и (най-вече) разликите в държанието на принц Хари и Меган Маркъл и това на принц Уилям и Кейт Мидълтън.
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън, полетите им в икономична класа и урокът, който дадоха на принц Хари и Меган Маркъл
Урокът, който Уилям и Кейт дадоха на Хари и Меган

Открийте разликите

Разбира се, полетите с частни самолети, които Хари и Меган избират, не се нравят доста на всички, и това основава известно напрежение. Херцогинята на Съсекс обаче не наподобява да изпитва каквото и да било напрежение, даже в противен случай - продължава умерено дейностите си.

Една от тях е обвързвана със списание Vogue, тъй като Меган е гост-редактор на септемврийския брой на британското му издание. Друга обаче е да продължава да вдъхва убеденост на дамите и на плановете, с които те са се захванали.

Така в формалния профил на Съсекс в Instagram виждаме няколко фотоси, които целят да срещнат хората с една дребна пекарна - Luminary Bakery .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на Авг 22, 2019 в 5:51 PDT

В текста под поста пък откриваме представени думите на Меган по какъв начин тази пекарна я е въодушевила. От обявата излиза наяве, че по-рано през годината тя е имала опцията да посети Luminary Bakery и е останала впечатлена.

Причината е, че пекарната дава опция на бездомни дами или на такива, които са били жертва на принуждение, да работят там. По този метод могат да изкарват прехраната си, а и да се заредят с позитивната сила, която печенето на вкусотии носи със себе си.

Меган счита, че всичко, приготвено в Luminary Bakery, е доста вкусно, само че концепцията и обществената ангажираност на пекарната е почтена за почитание. Маркъл ще употребява това, че е гост-редактор на Модната Библия, с цел да вмъкне Luminary Bakery и концепцията им в септемврийския брой, написа E! News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР