В последно време Дарин Ангелов джитка из София с ефектен

...
В последно време Дарин Ангелов джитка из София с ефектен
Коментари Харесай

Дарин Ангелов си купи трико за художествена гимнастика

В последно време Дарин Ангелов джитка из София с гръмък бял джип БМВ. Возилото е от последните модели и коства 200 бона. Преди няколко дни артистът от Под прикритие паркирал лъскавото возило на централната столична улица „ Витошка “ и хукнал пешком по бутиците в региона.

 

В първия, посетен от него магазин, продавали екипи за художествена гимнастика. От там артистът се снабдил с трико за грациозния спорт, което по всяка възможност ще носи щерка му или пък новата му половинка. А не е изключено то да се употребява и за изгъзици в „ На кафе “.

След това екранният Владо Вафлата отишъл до джипа си, с цел да остави покупката и се насочил към дребна бакалия, откъдето си купил кафе, кола и минерална вода. Макар на екран Ангелов постоянно да наподобява добросърдечен, привлекателен и ухилен, във въпросния ден бил без капка въодушевление и намусен. Очевидно даже и шопингът не съумял да го накара да засияе.

 

Както е известно от няколко месеца насам, Дарин върти обич с някогашната прелест и сегашен вицепрезидент на БФХГ Невяна Владинова. След като се раздели с някогашната му брачна половинка Антония Русева, панелистът на Гала бе самичък много дълго време, само че любовта го връхлетя в непредвиден миг. Той към този момент не крие новата си другарка и даже се появявали дружно на всемирски събития. Нещо повече – 43-годишният артист и тв водещ даже копнее стройната красавица да го подари с рожба.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР