В последно време Cardano и Tradecurve са актуални теми в

...
В последно време Cardano и Tradecurve са актуални теми в
Коментари Харесай

ChatGPT прогнозира цената на Cardano: Tradecurve обявява функционалността на Connect Wallet

В последно време Cardano и Tradecurve са настоящи тематики в динамичния и постоянно изменчив крипто пеизаж. Докато Cardano, играчът деец, се намира в основен миг на ценово придвижване, Tradecurve, изгряващата звезда, притегля вниманието с най-новата си функционалност за свързване на портфейли.

В тази публикация се преглеждат спецификите на тези завладяващи разработки и евентуалните последствия, които те имат за криптосферата.

> > Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve < <

Cardano: На ръба на ценово рали?

Cardano, мощен кандидат в крипто пространството, показва резистентност на фона на пазарната волатилност. Въпреки всеобхватния низходящ тренд, ADA на Cardano се опълчва на наклонността, като размерите на транзакциите нарастват стремглаво и има индикации за допустимо рали от 25%.

Известна със своята динамична блокчейн платформа, основана на доказателство за залог, Cardano си е построила известност поради акцента върху устойчивостта, сигурността и мащабируемостта. Освен това Cardano предлага платформа за смарт контракти, която предизвиква създаването на комплицирани децентрализирани приложения (dApps).

Напоследък траекторията на цената на Cardano допуска евентуален отскок от тренд линията на поддръжка на сегашния модел на канала. Въпреки че ADA означи спад от 10% от началото на май, Cardano превъзхожда по-широкия крипто пазар, защото размерът на транзакциите се е нараснал с 200%. Този сюжет подсказва за устойчиво струпване на основни равнища на поддръжка, сигнализирайки за бъдещо рали от 25%.



Ако ADA доближи предстоящата граница от $0.5 през май, това би могло да разпали възобновен инвеститорски интерес, евентуално предвещавайки идна бича серия.

Tradecurve: Възникваща мощ

Tradecurve се обрисува като хибридна платформа, която дава обещание да съчетае улеснение с успеваемост. Тя дава голям брой благоприятни условия за търговия с криптовалути, акции, първични материали и форекс, употребявайки една сметка. По този метод тази новаторска платформа предлага безпроблемно преживяване на своите консуматори.

Tradecurve се отличава със мощния си акцент върху анонимността на потребителите и простотата на потребление. Като отстрани постоянно тромавите условия за опознаване на клиента (KYC), платформата проправя пътя за бърз и безпроблемен опит в търговията. Потребителят може просто да свърже портфейла си, да подава криптовалута и да стартира да търгува – процесът не може да бъде по-прост.

С неотдавнашното пускане на функционалността за свързване на портфейл Tradecurve подвига летвата на удобството в цифровата търговия. Тази новаторска функционалност улеснява извънредно доста преместването на търговците сред другите платформи за търговия.  

Тя също по този начин понижава времето и усилва успеваемостта на търговията в платформата. Тази функционалност ще усили ангажираността на потребителите и ще притегли нови консуматори, като по този метод ще увеличи цената на личния токен на платформата, TCRV.

Освен това предварителната продажба на токена на Tradecurve набира скорост, като прогнозите са за замайващ 50-кратен скок на цената. Ако това не е задоволително вълнуващо, прогнозите сочат 100-кратно нарастване на цената при формалното пускане на платформата. Този тип евентуален растеж евентуално ще сложи Tradecurve на картата на доста опитни крипто вложители.

За повече информация по отношение на предварителната продажба на TCRV токените:

Уебсайт: https://tradecurve.io/
Закупуване на токени в предварителна продажба: https://app.tradecurve.io/sign-up
Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp
Telegram: https://t.me/tradecurve_official



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР