В последно време Адел е истински щедра към феновете си

...
В последно време Адел е истински щедра към феновете си
Коментари Харесай

Как Адел се влюби в Рич Пол

В последно време Адел е същински великодушна към почитателите си - както откъм самопризнания, по този начин и с нова музика, която чакаме тази седмица с следващия й албум 30.
 Адел, разводът със Саймън Конецки и новите самопризнания на певицата
Най-трудният интервал на Адел

Между срама и разочарованието

Вчера, 14 ноември, CBS излъчи изявлението на Опра Уинфри с изпълнителката, в което тя освен показа част от новите си песни, само че и бе до болежка откровена.

Адел още веднъж изпадна в детайлности за компликациите около развода и всичко, което го последва. Но не пропусна да показа и за актуалните си страсти и усеща, свързани с половинката си Рич Пол .

По думите на изпълнителката, двамата са се срещнали на дансинга на празненство за рожден ден. Той я е впечатлил с това, че е доста занимателен и също толкоз интелигентен. От това запознанство до първата им среща обаче минават няколко години.

Тогава двамата излизат на вечеря, която той назовава " бизнес среща ". Първоначално Адел е сюрпризирана от думите му, само че след това нещата посред им се случват някак естествено. А връзката им за нея е " доста лесна ", тъй като Пол просто прави всичко с лекост .
 Адел, Рич Пол и значи ли нещо пръстенът на безименния й пръст
Адел и един тайнствен пръстен

Сгодена ли е певицата

Попитана от Опра дали това благополучие, което е превзело живота й в този момент, ще й помогне да основава нова музика, певицата отвръща, че се надява да е по този начин. Сега тя не приема любовта като игра и споделя, че правилото да нарани първа към този момент не е годен за нея. Защото за пръв път обича както себе си, по този начин и някой различен - и това трансформира играта, цитират я от Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР