В последния си двубой от редовния сезон в Първа професионална

...
В последния си двубой от редовния сезон в Първа професионална
Коментари Харесай

Бала: Първо да се спасим, после ще мислим за седмото място

В последния си дуел от постоянния сезон в Първа професионална лига тимът на Етър (Велико Търново) гостува на Славия. “Виолетовите”, които са сигурен лидер в Група “А” на плейофите, ще търсят наложителни три точки на стадион “Славия” в столичния квартал “Овча купел”. Футболистите на Красимир Балъков имат удобен задатък от шест точки пред втория Ботев (Враца), само че все пак ще се опитат да вземат максимума от визитата в столицата.

“Вече е ясно, че нямаме късмет за шестицата. Предстоящия мач против Славия присъединявам към идващите дуели, тъй като точките са ни нужни. Те играят двойна роля. Първо би трябвало да осигурим оставането в Първа лига с място измежду първите два тима в група, а по-късно към този момент да гоним и челната позиция. Програма “минимум” за четворката е второто място. Едва по-късно ще мислим за битката за крайното седмо място. Мачът против Славия е стратегически и каквото можем да вземем от него, ще бъде добре дошло”, съобщи старши треньорът на Етър Красимир Балъков.

“Надявам се да дойдат повече хора на стадиона в “Овча купел”. Приветствам решението на домакините да пуснат билетите на алегорична цена. Колкото повече аудитория има, толкоз по-добра ще е атмосферата на всеки един мач”, добави още именитият плеймейкър на националния тим, Етър, Спортинг (Лисабон) и Щутгарт. Бала добави, че на този стадий всички негови футболисти са здрави, като само бранителят Венцислав Василев тренира на омекотен режим. Първа лига 26 кръг, неделя 17 март  Славия 17:30предстои  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР