В последния сезон на Като две капки вода преди няколко

...
В последния сезон на Като две капки вода преди няколко
Коментари Харесай

Рачков прекали: Грозна гавра с Лили Иванова възмути зрителите на шоуто му

 В последния сезон на " Като две капки вода " преди няколко месеца комфортно в кожата на огромната певица се намести Милко Калайджиев.

И щеше да бъде възможно, в случай че превъплъщението на фолкпевеца бе останало единствено в границите на шоуто, само че защото то излезе отвън рамките му, към този момент умерено можем да приказваме за искрено пренебрежение към гения на огромната певица.

Наскоро Милко Калайджиев още веднъж се премени с руса перука, черна рокля и високи токчета, а повода бе покана от Димитър Рачков да взе участие в представлението му в Стара Загора.

Вместо с дежурните овации и одобрителни погледи обаче, проявата на фолкпевеца, който изпя един от емблематичните шлагери на Лили Иванова - " Стари мой приятелю ", бе изтълкувана като насмешка от огромна част от публиката в залата.

Нищо че след осъществяването на приятеля си, Димитър Рачков го поздрави уместно, някои фенове хвърлиха огромна доза отричане!

Очаквано часове по-късно обществените мрежи прегряха от възмутителни мнения по адрес и на Милко Калайджиев, и на Димитър Рачков, написа Шоу блиц.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР