В последния работен ден от Страстната седмица и настъпването на

...
В последния работен ден от Страстната седмица и настъпването на
Коментари Харесай

Добри новини за очаквания ремонт на пътя Девин-Кричим-Стамболийски

„ В последния работен ден от Страстната седмица и настъпването на светлите празнични дни по случай Възкресение Христово, в качеството ми на кмет на община Кричим и от името на общинското управление, изричам признателност на Областния шеф на област Пловдив доктор Ангел Стоев и на управлението на Държавна организация " Безопасност на придвижването по пътищата ", за своевременната ангажираност и поддръжка, която оказаха на община Кричим и подхванатите действителни дейности по повод реализирането на безплатно предоставения от община Кричим на АПИ план за „ Основен ремонт/рехабилитация/ на път III-866 Девин-Кричим-Стамболийски от км 104+609 до км 106+010 (в регулационните граници на гр. Кричим) ". “, заяви кметът на община Кричим Атанас Калчев.

Той смята, че ключ към разрешаването на казуса е взаимоотношението сред институциите, каквото в тази ситуация беше демонстрирано. 

„ Уверен съм, че синхронната ни работа по проблема, ще докара до положителни резултати в интерес на популацията и обществеността като цяло, с оглед интензивния трафик по републиканския път на леки и тежкотоварни МПС. 

Обратното - неналичието на взаимоотношение е еднакво на безучастие, което не е потребно за никой! “, сподели още кметът Атанас Калчев. 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР