В последния оспорван мач Легендите“ победиха с резултат 1:0 отбора

...
В последния оспорван мач Легендите“ победиха с резултат 1:0 отбора
Коментари Харесай

Oтбор Легендите стана първи в Пловдив на турнира Каменица Фен купа

В последния оспорван мач „ Легендите “ победиха с резултат 1:0 тима на „ Тяло пречиш ми “ и взеха огромната премия – купата на Каменица. Решаващият гол беше на Веселин Бояджиев, който по този метод си заслужи и наградата „ Звездата на шампионата “. Според разпоредбите на шампионата, и двата тима отиват на финала в Пловдив през месец септември. „ Тяло пречиш ми “ носеха отличителния за техния тим розов цвят, с който са известни във футболните среди.

Спортното събитие в Пловдив бе почетено от редица футболни звезди. Сред формалните посетители беше Петър Зехтински, прочут с прякора си Зико. Той е някогашен български футболист, полузащитник, а след това – треньор по футбол. В момента той е шеф отдел „ Спорт и юношески действия “ в Община Пловдив. На събитието участваха още футболният рефер Атанас Узунов, който наблюдаваше работата на съдиите, Васил Гуджев - един от младите гении на „ Ботев Пловдив “, и Кристиян Кръстанов – представител на марката H8S Hristo Stoitchkov, които са и сътрудници на шампионата. Зико изрази насладата си пред всички, че е имал опцията да гледа този оспорван край, а Атанас Узунов показа вярата си, че спечелилите ще станат известни с играта си в цялата страна.

Друг специфичен посетител на събитието беше Юлиана Борисова, Директор „ Маркетинг “ в „ Каменица “ АД. Тя връчи наградата „ Най-спортсменски тим “, който отиде при „ Ла Фурия Крумовград “. „ Пловдив заема особено място в сърцата на всички нас от Каменица. От тук през 1881 година стартира историята на първата българска бира. Благодаря на всички 96 тима за хъса, спортния дух и правилната игра. Благодаря и на всички почитатели и посетители на Каменица Фен купа, които запалено подкрепяха обичаните си тимове. За мен е чест да връча точно тази премия, тъй като честността и коректността са в ДНК-то на нашата компания. “, показа пред всички тя.

Призът „ Най-добър вратар “ пък отиде при Георги Василев от „ Тяло пречиш ми “, който съумя да избави най-вече топки, летящи към вратата му. На огромния край на Каменица Фен купа в Пловдив един от всички участници с купата „ Най-добър вратар “ ще бъде определен на томболен принцип и ще завоюва посещаване на мач на британския народен тим по футбол на стадион „ Уембли “ с включен самолетен билет, нощувка в центъра на Лондон и билет за мача. Тази специфична премия е обезпечена от Българска асоциация мини футбол, сътрудник на шампионата.

По традиция тимът победител получава и специфични спортни комплекти от обичаната от футболните почитатели марка H8S Hristo Stoitchkov. Тимът, класиран на второ място, получава раници от Givova, а тимовете на трето място – спортни тениски от същата марка.

Каменица се погрижи и за почитателите на шампионата, като провежда специфична лотария. Тя беше извоювана от Стоян Тодоров, който взе 365 бири – по една за всеки ден от годината.

Предпоследната среща от районните шампионати за сезон 2022 на Каменица Фен купа ще се организира в Русе на 23 и 24 юли, а последният районен шампионат ще бъде във Враца на 30 и 31 юли. Пълният график за осъществяване на шампионатите можете да откриете на www.kamenitzafancup.bg. Всички вести за Каменица Фен купа можете да следите на формалната Фейсбук страница www.facebook.com/kamenitzafancup и в Instagram @kamenitzafancup.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР