В последния момент млад мъж не се качва на изгорелия

...
В последния момент млад мъж не се качва на изгорелия
Коментари Харесай

Това му се казва късмет!: Мъж, сменил резервацията си, се спаси от трагедията на АМ "Струма"

В последния миг млад мъж не се качва на изгорелия рейс на Автомагистрала " Струма "   и взема решение да пътува с друга компания до Турция.

Близките му обаче не знаят това, търсят го  2 дни и мислят, че е умрял, а той се прибира жив и здрав.

Енес също пътува до Истанбул.

Обикновено той употребява същата туристическа компания – „ Беса Транс “.

Тръгва на път, само че в последния миг взема решение да не се качи на рейса на връщане.

Неговите близки обаче нямат връзка с него, търсят го и мислят, че е измежду починалите при трагичния случай на автомагистрала „ Струма “.

„ Мислех да отида до Истанбул за два – три дни с тази организация, само че се премислех и потеглих с друга компания. Направих си тест за COVID-19 и си смених резервацията. В къщи обаче знаеха, че пътувам с тази организация. Нямах контакт, нямах интернет и роуминг, на връщане към Северна Македония телефонът нямаше мрежа. И след два дни се появих “, споделя Енес.

„ Близките му споделиха, че не могат да се свържат с него от няколко часа. Рано сутринта аз видях в интернет, че се е случило това злощастие. Започнахме да търсим братовчеда Енес, само че не успявахме да го открием – не беше онлайн. Мислехме, че е с рейса на „ Беса транс “. След 4-5 часа разбрахме, че е жив и не е с тази компания “, споделя и Джелал – родственик на късметлията.

„ Това е от Господ, не знам дали ме чува в този миг, само че адресирам огромното си състрадание за умрелите и техните фамилии, за които е доста тежко “, споделя още Енес.

Разследването по случая продължава.

Днес се чака прокурори от България да дойдат в Северна Македония, които да вземат ДНК материал от околните на починалите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР