В последния месец от ПП действат правилно. Първо, Рашидов се

...
В последния месец от ПП действат правилно. Първо, Рашидов се
Коментари Харесай

Борисов за Nexo: Наглостта на Христо Иванов и другите е безгранична

В последния месец от Политическа партия работят вярно . Първо, Рашидов се срещна с Ердоган и тематиката за мигрантите беше сложена на високо равнище. След това Румен Радев също се срещна с него. Вчера в Народното събрание имаше делегация от дипломати от Турция , като тематиката за вътрешна сигурност беше сложена още веднъж. Вчера слушах Гранична полиция, които си вършат звено от техници, които да минават и да си поддържат оградата. Това също е верен метод, тъй като оборудването сигурно е сложено под голям напън.

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов , който е на посещаване в Ямбол.

В случая съм оптимист, сложена е тематиката на междудържавно отношение, и в случай че ГЕРБ може да се похвали с нещо, е че преди две години имаше нула миграционен напън, като аргументи за това беше персоналната ангажираност на Урсула фон дер Лайен и персонално на Ердоган.

През предходната година България загуби 5-има служители на реда от системата на Министерство на вътрешните работи, което е голяма загуба.

Тази седмица Народното събрание одобри 5 закона и две решения, от които 5 са импортирани от ГЕРБ . Един е от Демократична България, един - от Движение за права и свободи. А Политическа партия несъмнено са се занимавали с криптовалутите. Това сподели Делян Добрев от партията. Задължихме Министерски съвет да преотвори ПВУ, с цел да отбрани ТЕЦ-овете от Маришкия басейн. Лично Асен Василев е договорил затварянето на мощностите, и ние имаме документи, на които се вижда неговият автограф, тъй че дано не се оправдава с някой различен, добави Добрев.

Само преди 3-4 месеца горивата по бензиностанциите бяха 3.50, а в този момент са с левче надолу. Приехме и закон за изземване на свръхпечалбите на Лукойл, които се натрупват поради дерогациите и съветския нефт. Тази свръхпечалба ще влиза в държавен фонд за енергийна сигурност, и ще бъдат връщани на хората. От тези 2.50 лева ще могат да се заредят още 1000 литра с лев надолу за всеки водач, изясни Добрев.

От времето, когато си отпътува " Промяната ", бензинът спадна с левче . Итова се вижда на всяка бензиностанция. Войната в Украйна не стана по-малко кръвопролитна, само че ето, горивата поевтиняха с 90 стотинки, разяснява Борисов.

Законът за хората с увреждания, които стачкуваха, се одобри с голямо болшинство - 184 гласа " за ". И това е за хората. Проект на решение за изграждане на 7 и 8 блок на АЕЦ " Козлодуй ", бе подсилен от Демократична България, ГЕРБ, БВ, Движение за права и свободи, срещу бяха единствено Политическа партия и " Възраждане ", добави Борисов.

По създание ние не харесваме нито една партия. Затова създадохме ГЕРБ. Припознали сме концепциите на Съюз на демократичните сили, по тази причина работим дружно. Срещу всяка една партия имаме рецензии. Но демокрацията споделя: първата партия, втората партия, да сътвори държавно управление - ще е най-стабилно. От признатите законопроекти е видна постоянна евроатлантическа структура - БВ, ГЕРБ, Демократична България.

Вчера гледах Христо Иванов в " Панорама ", който ми се стори доста обезпокоен да носи отговорност и да е водач на подобен развой.

Все още мандатът има късмет, в случай че им се даде.

Четох и Йотова какво споделя - че мандатът би трябвало да се даде на партия, която да продължи политиката на служебното държавно управление. По моята логичност това може да е на Българска социалистическа партия. Произходът на мандата на Радев също е от Българска социалистическа партия. От друга страна, Стефан Янев е бил два пъти длъжностен министър председател на служебни държавни управления на президента Радев, бил е и секретар на президента преди този момент.

Не ни остава нищо друго с изключение на да изчакаме решението на Радев в понеделник.

Ние Българска социалистическа партия няма по какъв начин да подкрепим, само че почитаме много от политиките, които те водят - те се явиха на диалози с излъчените от нас претенденти за министри и министър председател. 115 хора гласоподаваха за държавното управление ни, а не за някаква имагинерна декларация като на Политическа партия. А декларацията на " Промяната " беше подкрепена от 53 души, 1/3 от Демократична България не я поддържаха, а и всичките от Политическа партия даже не влязоха в залата по време на гласуването.

Победили сме Българска социалистическа партия със 100% машинен избор, по техните правила, добави Борисов.

Как бе определена " Джемкорп " - компания на другар, с цел да бъде заведена в Гранитната зала на Министерски съвет, и да се подпише съглашение с нея? Кой реши да даде цялата енергетика на собствен другар?

Учуден съм по какъв начин 5 служителки от една компания подаряват по 20 хиляди лв. за една партия? Какви са тези служителки с толкоз будна гражданска съвест, дето са дали по 20 хиляди лева всяка като подаяние на " Демократична България " , попита Борисов /визирайки разкритията за служителки на Nexo, дарявали пари на Демократична България - бел. ред./. Тази партия беше наш съдружен сътрудник, някой би трябвало да поеме виновността, че са се издигнали в политиката. Не се отхвърлям от времето, в което сме били дружно.

Опорката от през днешния ден е " тиня и каскети ", и надали не, че ние им го предизвикваме /в събота сутринта Настимир Ананиев разяснява в изявление, че историята с Nexo е " тиня и каскети " против " Продължаваме промяната " - бел. ред./. Не сме отговорни ние за злоупотребите, разяснява още водачът на ГЕРБ.

Това, че в историята с Nexo са намесени и израелските служби, водещи в следствието на киберпрестъпления, значи, че се работи интензивно по следствието. Но политическата вест, за това, че те са се издигнали по времето на ГЕРБ, - Христо Иванов и другите, е на ГЕРБ. Тяхната безочливост е безгранична.

Втората партия подходи извънредно несериозно към мандата.

Нашето предпочитание беше мандатът да бъде връчен на " Да, България " . " Възходът " също има присъединяване в нашите гласувания. Но ще изчакаме да забележим Радев на кого ще даде мандата.

Дори и да се отиде на избори, към този момент би трябвало да се мисли - или би трябвало да има държавно управление, или да има смяна на гласуванията. Може да е гръцкият вид с бонус, който се дава на водещата партия, добави водачът на ГЕРБ.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР