В последния месец на годината е време да поздравим всички,

...
В последния месец на годината е време да поздравим всички,
Коментари Харесай

С какво се отличават родените през декември?

В последния месец на годината е време да поздравим всички, които са родени през декември. Всеки от нас има най-малко един другар, прочут, сътрудник, родственик, празнуващ рожден ден в 12-ия месец. Тези персони са ръководени от Юпитер и имат доста неповторими качества. С какво са толкоз забележителни, вижте в идващите редове.

Родени учители

 
Ако има някой, който е подготвен да ви даде значим житейски урок, да ви посъветва в сложни моменти и да ви изслуша с нужното самообладание, това са хората родени през декември. Винаги откликват при потребност, за тях с цялостна мощ важи поговорката „ Приятел в потребност се познава “. Нещо повече – препоръките им не са безполезни, а дават ясни насоки за разрешаването на проблемите.

Те са лоялни

Едва ли ще намерите някой по-честен от човек роден в последния месец от годината. Тази персона постоянно се пробва да откри истината, да извоюва справедливостта. Но от време на време, до момента в който търси правдата, завива по неверен път в живот 

Активни са

Ако се чудите какво да подарите на човек роден през декември, няма да сбъркате, в случай че му поднесете за подарък ваучер за отмора, спортна екипировка, нещо, което ще му послужи за път. Декемврийците са енергични персони, които обичат да пътуват, да спортуват, да са в непрекъснато придвижване.

Любопитни 

Родените през декември с течение на годините получават познания и мъдрост, тъй като не стопират да бъдат любопитни към света. Обичат да четат, да развиват себе си, а за тяхното равнище на просветеност може да се съди по триумфите, които реализират. Винаги са отдадени на задачите си, умеят да се концентрират върху нужното.

Добре проведени

От личностите родени през декември стават положителни мениджъри. Те са добре проведени, бързо се учат, а гениите им служат за образец на колектива. Могат да се оправят със комплицирани обстановки и бързо да намерят излаз от тях.

Късметлии са

Ако сте родени през декември, то съвсем сигурно сте късметлия. Съдбата ви е целунала и постоянно ви оказва помощ да постигате задачите си с лекост. Късмет не ви липсва в любовта, в работата, както и във финансите, написа az-jenata.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР