В последния летен месец, докато усилено се подготвя за новия

...
В последния летен месец, докато усилено се подготвя за новия
Коментари Харесай

Атрактивни български продукции и много забавление очакват зрителите тази есен по NOVA

В последния летен месец, до момента в който интензивно се приготвя за новия ефирен сезон, NOVA резервира лидерската си позиция измежду дейното население на възраст 18-49 години.

Телевизията е изборът на феновете в България през август, като среднодневният дял на малкия екран е с 5% по-висок от този на бТВ, сочат данните на самостоятелната интернационална пийпълметрична организация "Нилсен Адмосфер България”. Сред стопански най-активната група от феновете (18-49 г.) преимуществото на NOVA е още по-очевидно, като делът ѝ е с 29% по-голям от този на втората по гледаемост телевизия.

За положителните резултати безапелационен принос имат главните летни акценти в праймтайм програмата на NOVA - "Черешката на тортата ", екшън-крими сериалите "Хавай 5-0 ", "Скорпион “, "Специален отряд " и "Транспортер ".

Централните вести на малкия екран не престават да са главният източник на информация за дейното население (18-49 г.) в 19:00 ч., като преднината им в аудиторен дял по отношение на централните вести на бТВ по същото време, измежду същата публика е 10%. Активното население не пропуща да се осведоми и с лятното издание на късните вести от 22:00 ч. с дял над 2,5 пъти по-голям от този на бТВ по същото време. Предпочитани от дейното население (18-49 г.) са и утринните осведомителни блокове "Здравей, България " и "Събуди се ".

Със серия премиерни епизоди "Черешката на тортата " прави апетитен кулинарен преход сред летния и есенния сезон, а за край в петък, 7 септември, в 20:00 ч. следва двоен епизод, в който основни настоящи лица са Ваня Джаферович, Ангелина Ангелова, Кристина Патрашкова, Рени и Ерсин Мустафов.

В понеделник, 10 септември, в 9:30 ч. в ефира на NOVA се завръща начин на живот предаването "На кафе " - с напълно нова идея и заредено с позитивизъм, вдъхновяващи истории и доста занимания. Какви изненади е подготвила водещата Гала за феновете, следва да разберем.

От понеделник, в 18:00 часа по NOVA феновете ще могат още веднъж всяка делнична вечер да се забавляват със "Семейни войни ", водещият Цецо и още две фамилии с забавни въпроси и непринудените отговори, давани в предаването. От този сезон във всеки епизод ще бъде подаряван и по един плакет с логото на предаването за специфични заслуги на участник от тръгващия си тим.

Дългоочакваният сезон на VIP Brother: Женско царство също стартира на 10 септември в 20:00 ч. Водещи на предаването ще са Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева, а кои ще са новите VIP съквартиранти – ще разберем на огромния старт.

Предаването без аналог "Господари на ефира " се завръща в ефир на 10 септември, от 23:00 ч. с обичаната двойка Димитър Рачков и Мария Игнатова и доста изненади за феновете на NOVA.

Най-успешният български медицински сериал "Откраднат живот " дава старт на своя шести сезон на 11 септември от 20:00 ч. Впечатляващите фрагменти от живота на доцент Банков в Берлин, прочувствените моменти и страхотната актьорска игра на обичаните герои и новите звездни попълнения ще завладеят феновете още през цялото време на "Анатомия на гнева ".

С нова доза развлечение и комични обстановки към праймтайм предаванията на NOVA тази есен се причисляват и "Полицаите от края на града ". На 16 септември, неделя, в 20:00 ч. спецекипът на Герасим Георгиев – Геро и цяла плеяда обичани комедийни звезди ще превземе ефира с двоен епизод на полицейската комедия, която ще се излъчва в неделя от 20:00 ч.

Риалити сериалът "София – Ден и Нощ " също се завръща на 11 септември в 22:30 ч. с 30-минутни премиерни епизоди.

Две обичани български ленти ще създадат своя ефирен дебют в двата празнични дни през септември.

В Деня на Съединението - 06.09, от 20:00 ч. ще се излъчи "Дъвка за балончета ", а на 22 септември, от 15:00 ч. премиерно ще бъде показан филмът "Маймуна ".

Още премиерни заглавия ще добавят атрактивната кино стратегия на NOVA тази есен.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР