В последния кръг от есенния дял в шампионата един срещу

...
В последния кръг от есенния дял в шампионата един срещу
Коментари Харесай

Черно море срещу Арда в пряк дуел за Топ 6

В последния кръг от есенния дял в шампионата един против различен се изправят два от тимовете с искания за Топ 6 - Черно море и Арда (Кърджали). В момента те са разделяни единствено от една точка в интерес на варненци. Съставът на Илиан Илиев е в добра форма и взе 7 точки в най-скорошните си три мача. " Моряците " победиха Славия и Ботев (Враца), след което стигнаха до влиятелно тъждество при визитата на Лудогорец.

Арда също се показва устойчиво през последния месец, като загуби само от ЦСКА-София за Купата на България. Отборът на Стамен Белчев срещна " алените " и в шампионата, като дуелът приключи 0:0. Това беше един от 4-те следващи турнирни мача без позволен гол за Арда. Ако завоюват на " Тича ", новаците могат да се изкачат даже на пето място поради тежкото домакинство на Славия против Лудогорец.

В групата на Черно море не попадна Аристоте Н'Донгала. Той е здрав, а повода Илиан Илиев да се откаже от услугите му е отводът на конгоанеца да възобнови контракта си. Мирослав Енчев е контузен, Илиан Илиев-младши е болен, а Димитриос Хантакиас ще пропусне мача поради наказване. Васил Панайотов и Цветомир Панов ще се завърнат в титулярния състав.

Извън 18-те на Арда остана невъзстановеният Конър Рандъл. Аут е и Илиша Сам, който претърпя интервенция предходната седмица. Михаил Аалександров още не е подготвен за игра и дебютът му се отсрочва за втория полусезон. Срещу Черно море офанзивата ще води Радослав Василев, а Спас Делев и Иван Коконов ще работят по двата фланга.

" Чака ни тежък мач против добър тим. Черно море играе много мощно в последно време. Залагат на дисциплината. Ще стане оспорван дуел. Това ще е тест да забележим до каква степен сме стигнали. Дано да продължим с положителните резултати в шампионата и в тази среща на един негостолюбив стадион ", разяснява Белчев пред " Тема Спорт ".

В първия мач между тях Черно море и Арда направиха нулево тъждество.

efbet Лига - 20 кръг:

ЧЕРНО МОРЕ - АРДА (КЪРДЖАЛИ)

Вероятни сформира:

ЧЕРНО МОРЕ (4-2-3-1): Митрович; Панов, Станчев, Димов, Актау; Панайотов, Андраде; Кардосо, Родриго, М. Минчев; И. Иса
Старши треньор: И. Илиев
АРДА (4-2-3-1): Караджов; Д. Лозев, Гаич, Хасани, Леони; Мартинов, Сидоел; С. Делев, Ховсепян, И. Коконов; Р. Василев
Старши треньор: С. Белчев

СЪДИЯ: Георги Давидов
СТАДИОН: " Тича "
НАЧАЛО: 14:15 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК efbet Лига 20 кръг, събота 14 декември  Черно море 14:15предстои  Арда (Кърджали)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР