В последния ден на юни носителят на Купата на Русия

...
В последния ден на юни носителят на Купата на Русия
Коментари Харесай

Локо се раздели с половин отбор

В последния ден на юни носителят на Купата на Русия Локомотив (Москва) се раздели с петима футболисти. Техните контракти изтекоха и от известно време се знаеше, че няма да бъдат възобновени. Напусналите състава на " железничарите " са Игор Денисов, Тарас Михалик, Дмитрий Тарасов, Алан Касаев и Виталий Денисов.

32-годишният Тарасов е младеж на Спартак (Москва), само че от 2010 година непроменяемо носи екипа на Локо, като записа 188 мача във всички шампионати и 12 гола. Халфът е първенец на Русия и троент притежател на националната купа.

Капитан, водач на поле и в раздевалке, непроходимый опорник, футболист с огромным опытом.

Спасибо Игорю за эти годы в «Локомотиве», которые принесли нам чемпионство, Кубок России и столько ярких эмоций! pic.twitter.com/JILC9dRLVU
— ФК «Локомотив» (@fclokomotiv) 30 юни 2019 година
Украинецът Михалик пристигна в " Черкизово " през 2013 година и също завоюва една купа и три купи на Русия. В родината си той е играл за Динамо (Киев), Закарпатия и ЦСКА (Киев).

Алан Касаев през последните два сезона беше чартърен в Балтика и Сочи, а неотдавна подписа контракт с Авангард (Курск). Виталий Денисов за последно игра като преотстъпен в Криля Советов, а от новия сезон ще носи екипа на Рубин. Легендата на Зенит Игор Денисов пък ще постави завършек на кариерата си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР