В последния ден на януари ще бъде едно от най-важните

...
В последния ден на януари ще бъде едно от най-важните
Коментари Харесай

Лунно затъмнение в Лъв: Благоприятно време да подчертаете уникалността си

В последния ден на януари ще бъде едно от най-важните астрологически събития на годината – по едно и също време с пълнолунието, стартира цялостно лунното затъмнение (на 31 януари в 15:31ч. в 11-я градус на знак Лъва.) Връзката на оста на затъмнението с Венера и негативният аспект към Юпитер към светилата демонстрират, че подсъзнателно можете да се стремите към някои промени в областта на връзките с сътрудниците.

Луната се намира в перигей (най-близко до Земята). Сянката на Земята напълно ще покрие забележимата част от повърхността на Луната. По време на цялостно лунно затъмнение нашият сателит потъмнява и придобива пурпурно-червен цвят, заради това тези небесни феномени се назовават "Кървавата Луна ". затъмнението ще бъде очевидно в Азия, Австралия, Европа, Русия, Северна Америка.

Основните тематики на затъмнението през януари са любовта и творчеството, тъй като с това Лъвът се свързва в астрологията. Пълната Луна в Лъв противостои на Слънцето във Водолей в съвпад с Венера, което подчертава върху връзките. Оста на затъмнението образува квадрат с Юпитер в Скорпион, което значи, че любовта и парите са взаимосвързани. Лунното затъмнение се явява изключително мощно пълнолуние, което работи като прожектор, осветяващ скритото в сянката. Това важи освен за външните условия, само че и за личността на индивида.

Лунните сили вършат хората по-емоционални, което може да докара до непредвидени събития на тази дата. В дните на лунното затъмнение, страстите се ускоряват и постоянно се появява някаква драма. Луната в Лъв показва възприятията си прекомерно демонстративно, от време на време даже театрално - такива са свойствата на този знак. Обърнете внимание на протичащото се в дните, близки до тази дата. Може би ще има събития, които ще оказват помощ да се разбере по-добре какво би трябвало да се направи и какво да се промени.

Полярността на Лъв - Водолей (знаците на Зодиака, в които се намират Луната и Слънцето) се показва посредством салдото сред това, което е персонално (Лъв) и какво е безлично (Водолей). Енергията на Лъва е демонстрация на характерност посредством креативно самоизразяване и обич, до момента в който Водолей ръководи групите, по-безличните другарства и обективността. Необходимо е да се откри салдото сред любовта и другарството, както и сред персоналното и безличното изложение на себе си.

Със затъмнението в Лъв, ние ще се усещаме по-творчески и въодушевени, предпочитание да бъдем по-привързани, любящи и великодушни. Може би особено внимание би трябвало да бъде обърнато на развлеченията, писателите, художниците, артистите. Ако желаете да наблегнете уникалността си, тогава е удобно време.

Любовта и взаимоотношенията също са приоритет. Отношенията с хората, с които имате мощна духовна и прочувствена връзка, ще бъдат укрепени. Можете да почувствате също, че нещо не е наред във връзките ви, както бихте желали, а не постоянно можете да решите сами какво ще стане. Подсъзнателно ще се стремите към смяна и непреодолимо ще настоявате за промени и на вашите сътрудници. Но в случай че връзката към този момент се е изчерпала, тя може да се разпадне. Не прекомерно мощните съюзи ще преминат по това време посредством сериозна рецесия и може да се срутен. Останалите, ще бъдат тествани за устойчивост. Ако се чувствате застояли и монотонни в персоналния си живот, бъдете готови за непредвидени обрати в сюжета. Възможно е да се случи потресаващо събитие, което ще ви разсъни и ще ви насърчи да вземете решение за освежаваща смяна. Най-вероятно нерешените проблеми ще припомнят две седмици преди или след 31 януари 2018 година Много от астролозите считат, че следствията от затъмнението траят към шест месеца.

Преди всичко, въздействието му ще засегне представителите на закрепените знаци на зодиака: Телец, Лъв, Скорпион, Водолей. Ако в рождената ви карта персоналните планети и значими точки (Слънце, Луна, Меркурий, Венера, Марс, Асцендент, МС) се намират във закрепени знаци в градуси от 6-ти до 16-ти, ще почувствате и въздействието му.

Луната дава отговор за психическото положение на индивида, по тази причина по време на затъмнението хората може да се усещат дискомфортно, да изпитват вътрешна незадоволеност, нараснала нервност и възбудимост. Лесно поемат отрицателната сила на околния свят. Повече на въздействието на лунното затъмнение ще бъдат подложени хора, които имат в хороскопа си слаба и ранена Луна, когато тя се намира в несъответствуващи знаци, домове и подписва неприятни аспекти с другите планети. Лунното затъмнение ще окаже въздействие и върху деца до 4 година възраст, както и мъже, при които доминира в тънкото им тяло повече женска сила.

Какво да се прави по време на затъмнение?

Един час преди затъмнението е добре да не говорите. Добре е да вземете противоположен душ. Няколко пъти би трябвало да редувате студена с гореща вода. Започва се със студена и се приключва със студена вода. Един час преди затъмнението на мудни глътки изпийте чаша вода с мисълта, че тази вода ще ви пречисти. Препоръчва се 10 минути преди започване на затъмнението да легнете с глава на изток (или на север). По време на релаксацията може да си представяте своя двойник, върху който трансферирате всички свои дефекти и качества, от които желаете да се освободите. Постъпете по този начин и с проблемите си. После завийте въображаемо двойника или казуса си във фолио примерно, поставете ги в един балон, на който отрязвате връвта и постепенно стартира да се отдалечава от вас, до момента в който напълно изчезне. Останете и по-късно още малко да полежите. Час след затъмнението изпийте втора чаша с вода на мудни глътки с мисълта за новият човек, който към този момент сте.

Старайте се колкото може по-малко да се движите и да стоите на открито. Добре е да се пости, да се повтаря мантрата на Луната.
Една от мантрите принадлежащи на Луната е следната: ОМ ШРАМ ШРИМ ШРУМ СА ЧАНДРАМАСЕ НАМАХ.
Колкото повече се повтаря, толкоз по добре.

Не единствено в този момент, само че изключително в този миг е значимо да избягвате всевъзможни прояви на недобросъвестност, да влизате в разногласия и спорове, да безпокоите други хора. Отделете внимание на майките си и роднините по майчина линия. Поискайте амнистия от тях, в случай че в нещо сте съгрешили.

В подобен ден е елементарно да се отървем от предишното, тъй като лунните затъмнения водят до края на нещо остаряло и започване на нещо ново. Полезно е да се организира медитация, която ще помогне за облекчение на тежестта на негативните мемоари. Използвайте това време, с цел да погледнете вътре в себе си, да разкриете подсъзнателните страхове и да осъзнаете какво ви тормози. Осъзнаването ще ви помогне да се отървете от ненужния багаж, с цел да продължите леко напред. Добре е да медитираме с камъни, свързани с знака на Лъв: гранат, рубин, кехлибар, цитрин, хризолит.

Тези, които имат здравословни проблеми, изключително тези със сърдечни проблеми, само че също и други органи, в дните близки до слънчевите и лунните затъмнения, не би трябвало да се претрупват, да подлагат телата си на физическо натоварване и е по-добре да отсрочат спорта. Стресът и напрежението могат да нанесат непоправима щета на вашето здраве.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР