В последния ден на януари Общински съвет – Девня проведе

...
В последния ден на януари Общински съвет – Девня проведе
Коментари Харесай

ОбС – Девня прие програмата на кмета за развитието на общината до 2027 г.

В последния ден на януари Общински съвет – Девня организира следващото си постоянно съвещание. На него бе призната мандатната стратегия на кмета Свилен Шитов за развиването на община Девня до 2027 година " Програмата е добра, амбициозна и нека да бъде изпълнена 100% “, съобщи ръководителят на Общинския съвет Владимир Ненков. " През последните 4 години нямаме наше решение, върнато от кмета. Това е знак, че мислим и работим дружно за развиването на общината, добави Ненков, откакто съветниците утвърдиха доклада за осъществяването на решенията на Общински съвет през отминалия мандат,

Съветниците одобриха още тактика и годишна стратегия за ръководството на общинската благосъстоятелност през мандата и единомислещо избраха Методи Нецев за заместник-председател на локалния парламент.

Сред точките в дневния ред, гласувани през днешния ден на съвещанието на Общински съвет, бе и именуването на два площада в Девня и в кв. Повеляново. Занапред площадът към паметника на починалите във войните ще носи името Княз Борис Първи, а площадът в Повеляново - Св. Св. Кирил и Методий, в чест на настойниците на храма в квартала.

С решение на Общинския съвет през днешния ден бяха отпуснати финансови помощи на 21 поданици на общината за лекуване и помощни средства при здравословни проблеми, а едно семейство с репродуктивни проблеми ще бъде подкрепено по общинската стратегия ин витро, с цел да сбъдне фантазията си и получи късмет детски смях да огласи дома му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР