В последния ден на Седмицата на модата в Париж Chanel

...
В последния ден на Седмицата на модата в Париж Chanel
Коментари Харесай

Chanel отдаде почит на крайбрежното минало на марката

В последния ден на Седмицата на модата в Париж Chanel се насочи към морския бряг за ревю, отдадено на мястото, където известната основателка на стилната къща открива първия си бутик, съобщи Агенция Франс Прес.


Ревюто стартира с къса реклама с присъединяване на Брад Пит и Пенелопе Крус - респект към класическия френски филм от 60-те години " Мъж и жена " - чието деяние се развива в северния приморски град Довил.

На стилния подиум звездата на шоуто безспорно бяха плажните шапки с голяма външна страна – още веднъж свързани с първия бутик на Габриел " Коко " Шанел, открит в Довил през 1912 година, където тя продава шапки и дрехи от свободно трико за стилните плажуващи.

През последните седмици нейната история притегли по-голямо внимание с помощта на сериала на Apple TV " The New Look ", който изследва комплицираните ѝ връзки с нацистите по време на Втората международна война.

Новата сбирка имаше палитра от ярки пастелни тонове в гама, предопределена за зимни разходки по плажа, в това число палта, костюми от туид, панталони в жанр 20-те години на предишния век и роклички.

Творческият шеф Виржини Виар, която пое поста от Карл Лагерфелд, когато той умря през 2019 година, от време на време е била подложена на критика за липса на храброст.

Но това има " заслугата да не губиш хора по пътя ", сподели актрисата и модел Ариел Домбасъл, постоянна муза на Лагерфелд, говорейки в коридорите на ревюто.

" То не е неоснователно ефектно, то е грациозно и постоянно сполучливо ", сподели тя.

Деветият и финален ден от Седмицата на модата в Париж включва ревюта на дамски дрехи на огромни имена като Miu Miu, Lacoste и Louis Vuitton, както и изненадващо включване в последния миг на мъжко ревю на Saint Laurent за закриване на седмицата. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР