В последния ден на 2019 г. някои нямат търпение да

...
В последния ден на 2019 г. някои нямат търпение да
Коментари Харесай

Звездни трикове срещу махмурлук

В последния ден на 2019 година някои нямат самообладание да седнат на празничната софра, отрупана с ястия. Други пък избират да натъртват на чашката, за което евентуално съжаляват на идващия ден. Но, човещинка е, случва се на всеки.

Да, и на звездите се случва, даже евентуално по-често, в сравнение с нас. И защото имат постоянен тренинг, някои от тях имат и своите добре изпитани оръжия против дискомфорта на деня след препиването. Ето някои от тях, които може да ни звучат малко необичайно, само че изобретателите им се кълнат в тях.

Принц Хари

До преди да срещне Меган и да сътвори семейство, принцът си беше върл купонджия. И като подобен, много постоянно му е било неприятно на сутринта. Според хора от обкръжението му, в сходни моменти той съумява да си върне силите и разсъдъка с... ягодов шейк. Със сигурност нямаме срещу да опитаме.

Клоуи Кардашиян

Още една видна купонджийка, на която няма по какъв начин да не имаме вяра. След тежка нощ, сестрата Кардашиян прави къса йога, с цел да успее да се отърве от токсините и тяхното въздействие върху организма й. Най-силно ни предлага позата " дете ".

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Khloé (@khloekardashian) на Дек 21, 2019 в 10:37 PST

Гуинет Полтроу

Актрисата има малко по-екстремен метод да сe бори с махмурлука. Тя цялостни вана с толкоз гореща вода, колкото може да търпи. Добавя и сода бикарбонат. А откакто се натопли добре, скача под ледения душ за една минута. Така повтаря упражнението няколко пъти, до момента в който се почувства преродена.

Лейди Гага

Тя избира да се приготви уместно за тежката нощ, а не по-късно да се чуди какви ограничения да взима. Обилна закуска и зеленчуков сок са измежду нейните любимци. А на идната заран е безапелационна, че положителното изпотяване от къса подготовка е най-хубавият метод за изхвърлянето на токсините.

Кара Делевин

Тя залага най-вече на почивката - през целия ден в леглото и една огромна купа със спагети, написа Glamour.
 Бърз сандвич с яйце или съвършената закуска за 1 януари
Идеалната закуска за 1 януари

Готов за по-малко от пет минути

Кейти Пери

Спрайт, медитация, доста сън и някой и различен бургер - звучи ни повече от добре.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР