В последните си дни правителството на Бойко Борисов се готви

...
В последните си дни правителството на Бойко Борисов се готви
Коментари Харесай

Нинова: ГЕРБ се окопават, осребряват последните си дни и „залагат мини“

В последните си дни държавното управление на Бойко Борисов се готви да вземе редица решения, които ще имат тежки последствия за България и всички в новия парламент, оповестили се срещу ГЕРБ, би трябвало да се обединят, с цел да спрат тези процеси. Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на брифинг на „ Позитано “ 20.

„ Моделът „ ГЕРБ “ е единствено пропукан. Този модел е проникнал на всички места и се съпротивлява до дъно – подхващат се дейности да се окопаят, да осребрят последните си дни и залагат „ мини “ пред идващите ръководещи “, съобщи тя.



По думите ѝ „ стремително и по бързи процедури “ се назначават основни структури, сменят се неуместни шефове на лечебни заведения и се готви продажба на общински лечебни заведения. Лидерът на Българска социалистическа партия уточни, че на следващия ден на оперативно съвещание на Министерски съвет ще се отсрочи в „ 12 без 5 “ заплащанията на концесионера на Летище София за 10 година, само че ще го позволен да ръководи аерогарата.

„ Концесията на Летище София е огледало на модела на паралелната страна, тъй като в тази договорка са събрани отвод от отбрана на националния интерес, лобизъм и задкулисие, а на следващия ден към това се канят да прибавят и финансов удар “, безапелационна беше Корнелия Нинова.

„ Днес за пръв път публично се обръщам към „ ИТН “, „ Да, България “ и „ Изправи се! Мутри вън! “ – в случай че потвърждавате предизборния си ангажимент за смяна на модела, излезте с безапелационни позиции по въпроса и прекъсване на решението на Министерски съвет на следващия ден “, прикани Нинова.

Българска социалистическа партия ще внесе и предложение за мораториум над покупко-продажби в последния миг, които имат отношение към „ бъдещето на България “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР