В последните седмици всички говорят за брата на Михаел Шумахер

...
В последните седмици всички говорят за брата на Михаел Шумахер
Коментари Харесай

Дъщерята на Михаел Шумахер се омъжи - присъства ли пилотът на сватбата

В последните седмици всички приказват за брата на Михаел Шумахер Ралф около признанието му за половата му ориентировка и последвалите обвинявания от някогашната му брачна половинка. Междувременно Все по този начин нямаме никаква настояща информация за положението на водача от Формула 1, който през 2013г. претърпя случай със ски и няколко години беше в кома.

Но наподобява животът в фамилията му продължава да тече и доказателство за това е щастливото събитие, случило се през миналия уикенд. 27-годишната щерка на Михаел Шумахер Джина се омъжи за дългогодишната си половинка Ян Бетке в първокласното имение на фамилия в Майорка.

Церемонията се състоя във Villa Yasmin, която брачната половинка на водача закупи преди години от притежателя на Реал Мадрид Флорентино Перес. Купонът е почнал още в петък следобяд, когато сватбарите са подгрели в локален клуб.

Официалната част с размяната на клетви и обещания за безконечна честност е траяла към половин час, след което младоженци и посетители са се отдали на занимания до зори в изискана конюнктура, а за положителното им въодушевление се е погрижила група музиканти.

Щастливата младоженка Джина Шумахер разгласява в профила си в Instagram фотография със своя брачен партньор и написа към нея " Завинаги да за теб, да за вечно ". А от фрагмента виждаме, че е предпочела не голяма булчинска рокля, а гальовен модел в физически цвят и бяла дантела. За няколко часа той събра десетки хиляди лайкове и още толкоз поздравления.



Според информация на Metro, измежду гостите на сватбата са били братът на Михаел Шумахер Ралф и неговата сегашна половинка Етиен. Повтърждение намираме в профила на чичото на булката, който качи фотография от слънчева Майорка.



Няма удостоверение обаче дали и бащата на булката е участвал на церемонията, само че това не се изключва като опция, тъй като още преди четири години стана ясно, че той прекарва част от времето си точно в фамилната вила в Майорка.

Според BILD, на церемонията е имало изсикване към всички посетители да оставят телефоните си, с цел да не вършат фотоси, което ни навежда на мисълта и че Михаел Шумахер е бил там, само че още веднъж е останал тайно. Със сигурност, в случай че положението му го разрешава, няма да изпусне опцията да бъде до дъщеря си в най-важния й ден. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР