В последните седмици в Ливърпул има сериозни проблеми с контузени

...
В последните седмици в Ливърпул има сериозни проблеми с контузени
Коментари Харесай

Ливърпул има алтернатива на Белингам още за през зимата

В последните седмици в Ливърпул има съществени проблеми с контузени полузащитници, което принуди мениджърът Юрген Клоп да се откажа от проектите си да не притеглят нови играчи на трансферния пазар. Тези условия доведоха до взимането чартърен на Артур Мело в последния ден от трансферния прозорец.

Качествата на бразилеца обаче не са оценени по най-хубавия метод, като даже се появиха информации, че Клоп има предпочитание да приключи контракта му още през януари.

Независимо дали Артур ще остане или ще си тръгне след Нова година, Ливърпул би трябвало да реши какво да прави с Наби Кейта и Алекс Окслейд-Чембърлейн, които могат да станат свободни сътрудници идващото лято. Тъй като сега се чака и двамата да изоставен, проектът, в случай че е изпълним, наподобява е Ливърпул да даде време до идващото лято, където ще създадат всичко допустимо да вземат Джуд Белингам от Борусия Дортмунд.

Въпреки това е доста евентуално „ алените “ да срещнат убийствена конкуренция за неговия автограф в лицето на Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Челси и Реал Мадрид и затова може да се насочат към други цели през зимния прозорец.

Едно от имената, за които се спекулира, е това на полузащитника на Шефилд Юнайтед Сандер Берге, написа „ Mirror “. Норвежката звезда направи положително усещане във Висшата лига с екипа на „ остриетата “, преди те да изпаднат във второто равнище. Той беше мощно свързвана със завръщане във Висшата лига през лятото и се смяташе, че Челси и Ливърпул се интересуват от придобиването неговите услуги.

Jurgen Klopp should stick to Liverpool plan as " concrete " transfer stance emerges
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР