В последните седмици в Левски се говори основно за акции,

...
В последните седмици в Левски се говори основно за акции,
Коментари Харесай

Нидерландското дуо на Левски кара феновете да мечтаят за трофей

В последните седмици в Левски се приказва главно за акции, джиро, пари и дарения. Факт е, че клубът изпитва съществени финансови проблеми и все още съществува единствено и само поради своите правилни почитатели.

Футболистите и всички чиновници на клуба изкараха месеците от началото на годината с нищожни средства, а треньорите на първия тимове и шефовете се отхвърлиха от заплатата си. Всички те заслужават възторженостти, без значение от поста, който заемат на " Герена ". След контролата с Витоша (Бистрица) Мартин Райнов разгласи, че въпросният мач би бил неосъществим без последователите на " сините ".
 Снимка 481416
Източник:

Играчите от първия тим получиха част от дължимите им заплати с помощта на почитателите. И точно тези почитатели заслужават най-малко малко наслада в края на този сезон.

Този петък за първи път от много време се говореше за футбол в Левски. " Сините " изиграха единствената си контрола преди подновяването на шампионата. Победиха с 3:1 Витоша. Резултатът можеше да бъде надалеч по-изразителен. " Тигрите " несъмнено са скромен противник и би било демонстрация на неприятен усет, в случай че вършим каквито и да било крайни изводи от въпросния мач. Въпреки това не може да не се означи все по-доброто взаимоотношение сред нидерландските звезди на столичния гранд Стайн Спиерингс и Найджъл Робърта.
 Снимка 440023
Източник:

Нападателят вкара един от головете след асистенция на Спиерингс. Робърта още веднъж сподели, че може да бъде извънредно ефикасен в наказателното поле. Голаджията има отлични индикатори в това отношение след идването си в Левски. В 14 мача през сезона има 9 гола. Със сигурност статистиката му щеше да бъде надалеч по-впечатляваща, в случай че не бяха травмите, които го преследват. Именно контузиите му попречиха да направи добра зимна подготовка. Освен хищническият инстинкт в наказателното поле, Найджъл има отлична скорост и техника. Така от време на време се изтегля на крилата, увлича със себе си противниковите бранители, а това освобождава пространства за Паулиньо или Станислав Иванов.

Впечатляващото показване на Робърта от началото на сезона разумно докара и до повишение на цената му. В момента нидерландецът се котира към 1 млн. евро.
 Поне 350
Поне 350 " почитатели " на Левски ще участват на мача с Лудогорец

Инициативата на " сините " " Бъди с тима " върви чудесно

Стайн Спиерингс бе притеглен от Левски през зимата с концепцията да се трансформира в диригента на " сините ". Плеймейкърът дебютира с гол на " Тича ", само че все пак не убеди задоволително в първите си мачове за Левски. От избрани епизоди от играта му обаче си личеше, че е футболист, който може да прави разликата. Макар и в контрола, Стайн сподели цялостния боеприпас от своите умения. През първото полувреме против Витоша всяка офанзива на домакините минаваше през него. Халфът бе в основата на множеството основани обстановки пред вратата на " тигрите ". Не се пести и в отбранителен проект, което няма по какъв начин да не се харесва на треньора Петър Хубчев. Действа със забележителна лекост и по крилата. След негова акция отляво Левски откри резултата. Освен това не се притесняваше да пробва удари при всеки комфортен случай, което не е честа процедура за футболистите на Левски в последните години.
 Снимка 481683
Източник:

Отличното взаимоотношение сред двамата нидерландци несъмнено дава мотиви за оптимизъм на левскарите. Въпреки турбулентните месеци от началото на годината, Левски към момента има шансове за трофей. А те не са по никакъв начин дребни с съществуването на Стайн Спиерингс и Найджъл Робърта в състава...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР