“В последните седмици няма ден, в който сутрешни блокове и

...
“В последните седмици няма ден, в който сутрешни блокове и
Коментари Харесай

Нинова в Хасково: С желязна ръка трябва да спрем наркотрафиканти, дрогирани шофьори и техните покровители

“В последните седмици няма ден, в който утринни блокове и вечерни вести да не стартират с информация за произшествия, ранени и убити хора от дрогирани водачи. Последният е от нощес в Шумен. Самонадеяни, нападателни, ненаказуеми и защитавани, те не зачитат правила и забрани. Не може институциите и цяла страна да бъдат безсилни да спрат това безумно изтребване по пътищата. Трябва с желязна ръка да спрем наркотрафиканти, дрогирани водачи и техните настойници във властта. Да приемем драконовски закони, да направляваме строго тяхното съблюдаване и за всеки отвън разпоредбите да има бърз съд, присъда и затвор, конфискация. Като влязат няколко надрусани водачи и тези, които ги покровителстват в  пандиза, другите ще си помислят. 
Тук в Хасково въпросът с незаконната имиграция е изключително сензитивен. Но както виждаме и той е обвързван с застъпничество и корупция. Тя е проникнала във всички сфери и на всички равнища и изсмуква силите на обществото ни. Подкрепете ни да сложим завършек на този октопод и да има ред, правила, санкции и отговорност. Тогава ще има вероятност за всеки и разцвет на страната. ”
Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на визитата си в Хасково. Тя бе посрещната от цялата листа на левицата в града, дружно с лидера Смиляна Нитова, общинският ръководител на БСП-Хасково Камен Тодоров и вторият в листата Богдан Кирилов.
Корнелия Нинова прикани на 2-ри октомври хората да излязат и да гласоподават с номер 28. style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >  
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР