В последните седмици някои медии публикуваха новината, че повече от

...
В последните седмици някои медии публикуваха новината, че повече от
Коментари Харесай

Бойко Кръстанов е отново ерген? Актьорът с интересен коментар за личния си живот

В последните седмици някои медии разгласиха новината, че повече от два месеца артистът Бойко Кръстанов живее самичък. Твърди се, че той и неговата другарка Виттория към този момент са единствено другари.

" Не приказвам за персоналния си живот, няма нито да оборвам, нито да удостоверявам ", показа пред " България Днес " чаровникът, който се превъплъти в облика на Ерол в хитовата поредност " Под прикритие ", която скоро се излъчваше и по NOVA.

Виж още:

С хубавицата Виттория Николова Бойко се срещна на сцената. И двамата взел участие в спектакъла " Господин Балкански " в Младежкия спектакъл, само че не станали близки около постановката, а по-късно, когато отишли предходната година в компания на море. По време на почивката възприятията сред двамата артисти избухнали с цялостна мощ, а единствено година по-късно те към този момент живеят дружно. И по този начин повече от шест години. Медии пишат, че пандемията обаче трансформирала връзките сред двамата и те стигнали до решението да останат единствено другари и сътрудници.

Русокосата красавица носи ексцентричното име Виттория, тъй като е родена в Италия и е живяла там до 12-годишна възраст, допълват от " България Днес ". Майка ѝ стопанисвала 300-годишна вила покрай езерото Комо и през днешния ден актрисата признава, че доста ѝ липсват тамошните тишина и успокоение. " И двамата с Бойко сме романтици ", признавала е Виттория. 

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/boyko_k_krastanov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР