В последните седмици новините за сватбата на принц Хари и

...
В последните седмици новините за сватбата на принц Хари и
Коментари Харесай

Какво да правим, вместо да гледаме кралската сватба

В последните седмици новините за сватбата на принц Хари и Меган Мaркъл съумяха да накарат мнозина да изкажат обществено възмущението си. Други не се сдържаха и изпуснаха по някой циничен израз от яд, а сигурно има една дребна групичка, забранила сама на себе си да употребява обществените мрежи, до момента в който не се свърши цялата тази сватбена еуфория .

 Снимка 356280

Въпреки че самото събитие е на следващия ден, 19 май, сигурно за него ще се приказва още дълго по-късно. Но по какъв начин да избегнем пика на параноята , когато редица малките екрани ще предават онлайн, а newsfeed-ът ни просто няма метод да не бъде залят с вести за роклята на Меган, униформата на Хари, тортата, букетът и всевъзможни детайлности, които нямат никаква директна връзка с нашето съществува на този свят?

Освен с любознанието ни. Но в случай че не усещаме това човъркане, което ще ни накара да се залепим за тв приемника в границите на няколко часа, би трябвало да имаме прецизен проект за евакуация от сватбената еуфория . За страдание, пътуванията до Марс към момента не са допустима алтернатива, другояче сигурно ще са най-ефективната.

анкета
Ще гледате ли кралската женитба?
Разбира се, цяла събота единствено това ще върша Ще мятам по едно око, до момента в който шетам у дома От Фейсбук разбирам задоволително Вече не желая и на картинка да виждам Хари и Меган Виж резултати
Разбира се, цяла събота единствено това ще върша

Ще мятам по едно око, до момента в който шетам у дома

От Фейсбук разбирам задоволително

Вече не желая и на картинка да виждам Хари и Меган

Културна активност

Ако решим да отидем на кино, най-малко за час и половина-два няма да ни преследват вести от замъка Уиндзор. А и има какво да се види на огромния екран - премиерата на " Дедпул 2 " е през днешния ден.

Утре пък ще се организира следващата Нощ на музеите , тъй че за по здрач в София си имаме разнообразна стратегия. Ако сме почитатели на колите, можем да посетим BMW & Mini Expo в Интер Експо Център. Вход свободен.



Празник

19 май е тазгодишният Международен ден на уискито. Празникът се пада всяка трета събота от месеца. А в този момент изцяло инцидентно съответствува с деня на кралската женитба. Така че, в случай че сме от злобарите на Хари и Меган, още веднъж имаме мотив за празнуване . Какво по-хубаво от това - с чаша хубаво уиски в ръка!

Ден без технологии

Звучи ни като най-ужасното наказване. Такова, каквото не сме получавали даже след двойка по математика в шести клас. Да, само че тогава не бяхме и по този начин подвластни, нали?!

Кралската женитба се оказва способна да направи и нещо положително за нас - да ни накара най-малко за ден да забравим за смарт телефона, таблета, преносимия компютър и даже положителният остарял тв приемник. Току-виж тази възбрана ни накара да погледнем по-далеч от екрана на телефона. До книгите на близкия рафт в хола да вземем за пример.

 Снимка 357377

В изгода на обществото

Ако въпреки всичко чудото не се случи и някакъв си там принц и една актриса със противоречива известност не съумеят да ни накарат да залегнем над книгите в почивния ден, то тогава можем да заложим на физическа интензивност. Като стартираме от редекорация на оня стол, който общително е приютил половината ни облекла от дрешника.

Ако решим да действаме с по-голям обсег, можем да достигнем нови небеса на волята си и да се погрижим за градинката пред блока, да нахраним бездомните кучета и котки или да почистим детската площадка. Можем да станем и добровилци за един ден и да създадем най-малко едно положително дело.

Да, не е пристигнало времето на огромното, общо разчистване и може някой да ни гледа леко съмнително и да ни сметне за луди. Но значимото е, че ние си знаем кой са по-лудите - тези, които гледат кралската женитба .

 Снимка 357400

Откривателска активност

Не, нямаме поради, че от нас се чака да може да открием ново лекарство или ново психологично заболяване, с цел да си имаме правдоподобно опрощение да не следим протичащото се в Уиндзор . Говорим за разкриване на нови места и прекарвания.

Всичко, което ще изтрие от съзнанието ни имената на Уилям и Хари. И на всички места, където сме сигурни, че няма да ги чуем. А за какво не и в дословния смисъл да хванем гората .

Поколение

Ако имаме сериозна половинка и се замисляме за наследници, безгрижният съботен следобяд е идеално време да се отдадем на работа по въпроса . И без това за застаряващото население и намаляващата раждаемост се приказва съвсем що се касае за кралската женитба.

 Лудостта на една кралска женитба
Лудостта на една кралска женитба

Как Хари и Меган превзеха света

А в случай че сме малко по-големи късметлии, ще можем да се похвалим, че детето ни е заченато, до момента в който Хари и Меган са разменяли своите клетви . Пък нищо чудно след години точно това дете да се ожени или омъжи за някой кралски правоприемник. Сами виждаме, че към този момент не сортират, както едно време.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР