В последните седмици на Ергенът 3 една от момичетата все

...
В последните седмици на Ергенът 3 една от момичетата все
Коментари Харесай

Криси от Ергенът 3 - участничката, която качи 9 кг по време на участието си в риалитито

В последните седмици на Ергенът 3 една от девойките все по-често се оказва в центъра на вниманието поради обстоятелството, че рядко избира да премълчи случки от имението или да не разяснява останалите участнички.
 Какво е същинската обич за Алек от Ергенът 3
Какво е същинската обич за Алек от Ергенът 3

Врял и кипял е към този момент

Става дума за Кристина Евтимова - гримьорката и сценарист от Варна, която при започване на риалитито се появи като доста спортна персона, подготвена да открадне всяка минути за подготовка. Оказва се обаче, че те не са й помогнали да се оправи със напрежението по време на фотосите в Родос.

В персоналния си профил в Instagram Криси споделя, че по време на присъединяване си в Ергенът 3 е качила 9 кг. " 90 % от дамите качихме килограми вътре. Начинът, по който живеех до този миг, просто рухна ", признава още тя.

Гримьорката споделя, че главният провинен за насъбраното тегло е това, че не е имала надзор над храната, която употребява. " Не ми беше до готвене и консумирах от готовата храна, която ни носеха всеки ден. Приемах в пъти повече калории, в сравнение с изгарях. "

Тя споделя още, че дефицитът на сън - към 4 часа на денонощие, както и стресът: " Там успокоение няма ", са изиграли своята роля за смяната в тежестта й. Така от 46 кг на влизане Криси си потегля от Имението на любовта, тежаща 55 кг.

Тя обаче написа, че към този момент съвсем е съумяла да влезе във форма, с помощта на постоянните тренировки откогато си е у дома, както и домашно приготвената храна. Криси не пропуща да даде препоръки на бъдещите " ергенки ", както тя ги назовава.

" Знам, че няма да ви е до спорт! Знам, че ще сте изморени! Затова доста внимавайте с храната!!! ", написа тя и поучава бъдещите участнички да се пробват сами да подготвят храната си. " Следете си порциите и не хапвайте късно, тъй като, видиш ли, сте напрегнати! Ако намерите сили за спорт, ще е супер! "

е всяка сряда и четвъртък от 20 ч. по bTV.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР