В последните седмици Mundfish и IGN ни радват с видеоматериали

...
В последните седмици Mundfish и IGN ни радват с видеоматериали
Коментари Харесай

Излезе поредно геймплей видео към Atomic Heart

В последните седмици Mundfish и IGN ни радват с видеоматериали към Atomic Heart и това е ужасно, тъкмо както и наподобява играта. Вече видяхме, с които ще се сблъскаме, яка борба с един от босовете в Atomic Heart, научихме. А в този момент IGN ни показва малко ревю, съпроводен с коментар на Саймън Карди и геймплей фрагменти.

Разработвана в продължение на години, Atomic Heart ни показва една различна версия на 60-те години на предишния век в Съветския съюз, в която технологията е напреднала неимоверно, а роботи с изкуствен интелект облекчават всекидневието на хората и извършват всевъзможен тип действия и задания. В една от тайните проучвателен лаборатории, където се основават тези роботи поражда случай с незнаен темперамент и хората към този момент не дават отговор на позвъняванията. Тук идва вашата роля, която е да идете на място и да разберете какво тъкмо се случва. Това обаче няма да е елементарно тъй като орди от побъркани роботи се срещат из целия обект и всички желаят да ви убият.

Видеото по-долу показва многото достолепия на това, което мнозина дефинираха, като „ съветския Bioshock “: метода, по който ще се придвижвате – пешком, по въздух или с транспортно средство, другите оръжия, които ще са разнородни и доста, както и другите качества, които ще притежавате – от телекинеза до причудливи способи за елиминиране на роботите.

Играта излиза на 21.02.2023.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР