В последните седмици името Светослав Вуцов нашумя в България покрай

...
В последните седмици името Светослав Вуцов нашумя в България покрай
Коментари Харесай

Вуцов похвали Ясен Петров и отсече: Има шеги, но и работим сериозно!

В последните седмици името " Светослав Вуцов " нашумя в България около положителните изяви на младия пазач, който е наследник на известния измежду ентусиастите, най-много измежду тези на , Вили Вуцов.
Вратарят на Славия направи дебют и за националния тим на България при равенството с Украйна (1:1) в другарски мач. 19-годишният футболист даде изявление пред " Диема Спорт ", в което описа по какъв метод ще запомни този първи мач с " лъвовете ", уточни каква е атмосферата в съблекалнята и дали националният ни отбор има бъдеще с Ясен Петров отпред:
" Ще го запомня като един много тежък мач. Хубавото е, че завършихме позитивно и не загубихме мача. Може би ми беше малко мъчно в първите минути, тъй като незабавно започнаха да търсят гол. След това се отпуснах, момчетата ми помогнаха на терена ", разяснява той.
" В такива мачове, когато играеш против по-силен съперник, се чака вратарите да бъдат най-ангажирани. Както аз, по този начин и Ники Михайлов, се справихме сносно, и както ти сподели, след 36 удара, допуснахме единствено един гол, мисля, че е доста добре. Това ме радва, тъй като по този метод сме помогнали по някакъв метод. За първи път България не позволява загуба на украинска земя, което е похвално ".

" В международната подготовка още веднъж играхме мач против мощен и класен противник като Швейцария. Те съумяха да осъществят техните положения, за разлика от Украйна. Това не беше признато добре от нас и ни повлия. Има си хора, които би трябвало да разясняват тези неща. Има си хора, които да разясняват, не желая аз да давам експертно мнение ".
" В момента имаме по-големи благоприятни условия, като се има поради, че има много млади момчета като мен. Има и много опитни играчи, с които построяваме една сплав, с цел да реализираме по-добри резултати ", продължи Светослав Вуцов и се спря на името на Ясен Петров:
" Бих му благодарил още веднъж, че ме повика. Заедно с треньорския щаб ми гласоподаваха доверие. За негова промяна има конгреси, БФС, които би трябвало да решат за неговата промяна. Не съм аз този, който би трябвало да споделя такива неща. Твърдя, че с този селекционер, този тим има бъдеще. Има бъзици, смешки, само че когато би трябвало да се работи, се работи доста съществено ", безапелационен бе вратарят на Славия.

" Имаме късмет за нещо по-сериозно. Подмладяването ще се случи в един миг. Има млади момчета, които имат качества и капацитет, който би трябвало да го покажат и да намерят място в националния тим. От моите персонални наблюдения атмосферата в тима е доста добра. Забавляваме се, когато сме съществени – сме съществени. Атмосферата е страхотна, построили сме един доста добър колектив ".
" Има колектив и на терена, и отвън терена. В най-скоро време чакам резултатите да бъдат доста по-позитивни от последния мач. Чувствам се подготвен за титулярното място, само че това не го вземам решение аз. Моята работа е да играя в Славия ", добави още синът на Вили Вуцов.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР