В последните седмици и месеци не само нашите планове, но

В последните седмици и месеци не само нашите планове, но ...

Перфектните форми на Кайли Дженър.


В последните седмици и месеци не само нашите планове, но и тези на звездите се объркаха сериозно. Социалните мрежи пък станаха основната сцена за изява.

Със своите 177 милиона последователи Кайли Дженър много добре знае как да използва силата на тези платформи. Тя го прави най-вече, за да промотира продуктите, които я направиха най-младата милиардерка.

Преди ден риалити звездата публикува кратко видео от реклама на новите слънцезащитни продукти от марката Kylie Skin. Тя уточни, че рекламният клип така и не е видял бял свят, какъвто явно е бил първоначалният план. А ние само можем да се питаме защо...

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от Kylie (@kyliejenner) на Май 20, 2020 в 4:13 PDT

На кадрите Дженър провокативно демонстрира перфектна фигура, като акцентът пада върху стегнатия й корем. Разбира се, няма как да не заподозрем дали той не е дело на някой пластичен хирург, но несъмнено крайният резултат успява да предизвика завист.

Криси Тейгън коментира под публикацията, че се е възбудила, а сестрата на Кайли Клоуи Кардашиян заяви, че след видяното отива направо във фитнеса, за да извае и тя такова тяло.
Кайли Дженър, забавленията по бански и какво рекламира милиардерката
Кайли Дженър и забавленията по бански

В приятна компания

Но Кайли далеч не спира дотук, а продължава да провокира със секси домашни фотосесии.

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от Kylie (@kyliejenner) на Май 21, 2020 в 2:44 PDT

Източник: lifestyle.bg