В последните седмици и месеци не само нашите планове, но

...
В последните седмици и месеци не само нашите планове, но
Коментари Харесай

Перфектните форми на Кайли Дженър

В последните седмици и месеци освен нашите проекти, само че и тези на звездите се объркаха съществено. Социалните мрежи пък станаха главната сцена за изява.

Със своите 177 милиона почитатели Кайли Дженър доста добре знае по какъв начин да употребява силата на тези платформи. Тя го прави най-много, с цел да промотира продуктите, които я направиха най-младата милиардерка.

Преди ден риалити звездата разгласява малко видео от реклама на новите слънцезащитни артикули от марката Kylie Skin. Тя посочи, че рекламният клип по този начин и не е видял бял свят, какъвто очевидно е бил първичният проект. А ние единствено можем да се питаме за какво...

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Kylie (@kyliejenner) на Май 20, 2020 в 4:13 PDT

На фрагментите Дженър провокативно показва съвършена фигура, като акцентът пада върху стегнатия й стомах . Разбира се, няма по какъв начин да не заподозрем дали той не е дело на някой еластичен хирург, само че безспорно крайният резултат съумява да провокира злоба.

Криси Тейгън разяснява под обявата, че се е възбудила, а сестрата на Кайли Клоуи Кардашиян съобщи, че след видяното отива напряко във фитнеса, с цел да извае и тя такова тяло .
 Кайли Дженър, заниманията по бански и какво популяризира милиардерката
Кайли Дженър и заниманията по бански

В приятна компания

Но Кайли надалеч не стопира дотук, а продължава да предизвика със секси домашни фотосесии.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Kylie (@kyliejenner) на Май 21, 2020 в 2:44 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР