В последните няколко месеца нивата на поляризация в политиката, ако

...
В последните няколко месеца нивата на поляризация в политиката, ако
Коментари Харесай

Има огромно поле за протестен вот, смята политологът Димитър Ганев

В последните няколко месеца равнищата на поляризация в политиката, в случай че не спадат, най-малко не се качват. Но това дали поляризацията се повишава или спада, не заплашва ръководещата настройка. Това сподели в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия политологът Димитър Ганев.

Скандалите от последните седмици и месеци към този момент не се отразяват на ръководството, само че те се натрупат. Въпросът е по кое време ще пристигна точката на изкривяване, когато някой ще осъществя този протестен капацитет. В политиката вакуум няма. Когато някъде има празно пространство, то неизбежно ще бъде осъществено, сподели още Димитър Ганев.

Още в самото начало на ръководството на този кабинет нямаше необикновен възторг. В последните месеци държавното управление има сериозно ниски равнища на утвърждение. В предходни интервали, когато е имало такива сериозни равнища на утвърждение на ръководството, е имало действителна различна, която да натрупа активи от това. В момента няма такава действителна опция. Не можем да кажем че опозицията в Народното събрание може да даде тази опция при едни предварителни парламентарни избори, съобщи Ганев.

Съдейки по последните избори, има голямо поле на така наречен протестен или углавен избор. От днешна позиция не мога да кажа кой ще осъществя този избор, уточни политическият анализатор.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР