В последните няколко месеца е извършена голяма по обем работа

...
В последните няколко месеца е извършена голяма по обем работа
Коментари Харесай

Задълженията на Локомотив за момента са около 80 хиляди лева

В последните няколко месеца е осъществена огромна по размер работа за финансовото излекуване на горнооряховския клуб. В момента отговорностите към Национална агенция за приходите са в размер на 80 000 лв. (месец януари 2020 година бяха два пъти повече или към 160 000 лева). Към момента управлението на ОФК Локомотив (ГО) е в деен разговор с Национална агенция за приходите и режим за позволение на неотложни заплащания. Изготвен и одобрен е проект, който се съблюдава за погашение в къс интервал на всички отговорности към фиска.
 Локомотив (ГО) показва новите попълнения За идното футболно състезание - за сезон 2020/2021 в целия клуб Локомотив (ГО) (представителен тим и ДЮШ) е обезпечен нужният бюджет.

Клубът изрича специфични благодарности на Община Горна Оряховица, на бизнеса и почитателите за всичко, което вършат за естествената работа. Също по този начин се показват и специфични благодарности на управлението на Национална агенция за приходите и Търговско дружество на организацията по доходи във Велико Търново за взаимната и ползотворна работа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР