В последните няколко години имаме възможността да се радваме на

...
В последните няколко години имаме възможността да се радваме на
Коментари Харесай

Йоанна Начева от All Inclusive: млада, чаровна и какво е общото между нея и ролята ѝ на Надя

В последните няколко години имаме опцията да се радваме на все по-млади и нови лица, с които се срещаме, с помощта на многото сериали, които гледаме по NOVA. Един от най-харесваните сериали сега е несъмнено All Inclusive. Макар втори сезон на сериала да завърши, ние взехме решение да ви разкажем малко повече за една прелестна млада актриса, която с огромно наслаждение гледаме имено в занимателния ситком. Тя се споделя Йоанна Начева, а на екрана я виждаме в ролята на 17-годишната Надя.

За героинята си споделя, че много наподобява на нея самата, когато е била на тези години (Йоанна е на 20). " Изненадах се, когато за пръв път прочетох характерността на моята героиня, преди да отида на кастинг за ролята. Защото имах възприятието, че чета личното си изложение от тийнейджърските ми години. Като ученичка доста си приличахме с Надето. В сериала тя е на 17 години, на морето навършва пълноправие. Възраст, в която търси себе си и доизгражда своя темперамент ", споделя тя за ролята си. 

Виж още:

Йоанна споделя също, че доста харесва облика, тъй като в него има развиване, търсене и намиране. " Харесвам и това, че Надя е съумяла да резервира ценностната си система, което, за жалост, е необичайност в днешно време. Много ми е занимателно и чаровно киселото ѝ въодушевление първоначално, когато е гневна, че е с родителите си на море. Тя не влага неприятна сила в това, а по-скоро ѝ е като защитна реакция ".

Извън дребния екран, Йоанна учи " Кино и телевизия ", само че също така желае един ден да стане йога инструктор. Като ученичка обаче била огромна простотия, както самата тя споделя. Някои биха я описали като бунтовник, само че в действителност е търсела правдивост в една или друга обстановка. Макар това да е първата ѝ огромна рола, Йоанна се оправя чудесно. В фамилията няма артисти, само че родителите ѝ постоянно са подкрепяли нейните артистични заложби. Като дете Йоанна се е занимавала с художествена гимнастика, също с балет, само че много бързо губела интерес, споделя тя в изявление пред " 24 часа ".

Виж още:

Като дете непрестанно взела участие в представления. Начева споделя, че едната ѝ баба е неповторим облик и постоянно влизали в разнообразни функции. В учебно заведение желала да играе бабата в " Дядо вади ряпа " по Ран Босилек, само че не ѝ разрешили, дали ѝ ролята на внучката, а не е желала. " Бях сигурна, че бабата е по-важна, тъй като е по-близо до ряпата. Исках да бъда баба, а не внучка. Не ми разрешиха и по тази причина повторно не отидох ", споделя още в изявлението си Йоанна.

Виж още:

Източник thumbnail & фотоси: https://www.instagram.com/ioannanacheva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР