В последните няколко години държавата и обществото влизат от криза

...
В последните няколко години държавата и обществото влизат от криза
Коментари Харесай

Нинова: Изнасянето на СРС срещу президента е нарушение на закона

В последните няколко години страната и обществото влизат от рецесия в рецесия. Те се дължат на безхаберие и корупция в ръководството на Борисов. В медицината това се назовава полиорганна непълнота, когато органите стопират да работят, сподели лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след несполучливия четвърти избор на съмнение. До нея на трибуната в Народно събрание застанаха множетсво депутати от левицата в символ на поддръжка на казаното.
Години наред се втълпява – „ Няма опция! “ Продължи се с публицистите. Помните ли какъв брой от вас бяха уволнени, поради особеното си мнение. Минахте през бизнеса, по-късно минахте през протестиращите.
Стигнахте до там да ги обгазявате. Стигнахте до най-високото ниво на страната – президента. Ако той беше дисциплиниран, безмълвен, дали щяхме да слушаме специфични разследващи средства през вчерашния ден. Да не приказваме, че от тези СРС-та се вижда, че той не е нарушил нито един закон в страната, сподели Нинова.
Уважаеми ръководещи, разгласяване на СРС е законно нарушаване по няколко закона в България. Това е опит да се сплаши президентът и той да замълчи. Ние имаме вяра, че той няма да го направи. Това е премахване на ослепителен конкурент без оглед на последствията, а те са разрушение на институциите, добави още соцлидерката.
Тя се обърна към нацията като уточни, че сега живеем в институционална война.
Вие за това ли гласувахте да дишате рак и да пиете отрова, да плащате скъпите медикаменти, да обеднявате, обърна се Нинова към гласоподавателите на ръководещите и прикани за смяна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР