В последните няколко дни се завъртя клюката, че красивата Жаси

...
В последните няколко дни се завъртя клюката, че красивата Жаси
Коментари Харесай

Жаси от "Сделка или не" се обезобразила? Обект на хейтъри ли стана красавицата или има промяна?

В последните няколко дни се завъртя " клюката ", че красивата Жаси от паметното предаване на NOVA " Сделка или не " се била обезобразила от пластични интервенции. Факт е, че русокоската е много изменена, в случай че я съпоставяме с годините, когато бе на екран всеки ден.

Истината е, че хубавицата има корекции по себе си, които няма по какъв начин да бъдат скрити, а и тя самата е била постоянно откровена с почитателите си в Instagram. Именно там преди съвсем година Жаси се обърна към всички, с цел да им показа, че е коригирала бюста си, само че чак след третото раждане.

Виж още: Гледаме и мечтаем: Дени от " Един за различен " събира морски загар посред зима, сподели секси извивки 

Тогава хубавицата разяснява един проблем, а точно, че доста млади девойки считат, че тази интервенция била лесна и налична непрекъснато. " Рекламират ни, че с лекост и усмивка корекцията обезпечено, само че и безпроблемно може да се извърши в обедната отмора. Това е безспорна илюзия! ", показа в профила си Жаси и акцентира, че това е сериозна хирургична интервенция, при която си под цялостна анестезия и постоянно може да има някакви затруднения.

Виж още: Боговете мълчат, когато тя театралничи: Лидия постави в дребния си джоб всички плеймейтки

Колкото до клюките по адрес на Жаси, касаещи " обезобразяването ", то последните фотоси на инфлуенсърката не демонстрират нищо сходно. Блондинката наподобява все по този начин красива, запазила младежкото си лъчение и е в супер фит форма.

Родните таблоиди настояват, че Жаси била ремонтирала усмивката си, коригирала устните си, брадичката, поставила ботокс и филъри. Не може да се отхвърли, че има смяна в устните и усмивката, само че това не значи, че тези корекции са довели до отрицателен резултат. Жаси продължава да е една от най-красивите известни българки, само че и освен това - майка е на три чудесни дечица, а злобарите мъчно преодоляват тези обстоятелства. А ние споделяме: " Дай Боже всеки да се " обезобрази " толкоз добре и с мярка ". Жаси, за нас си богиня, изобщо да не ти пука какво споделят другите за теб!

Изображение: https://www.instagram.com/jasminnemajid/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР