В последните няколко дни се вихри скандал, свързан с марката

...
В последните няколко дни се вихри скандал, свързан с марката
Коментари Харесай

Обвиниха Balenciaga в промотиране на детска порнография и трафик на деца

В последните няколко дни се вихри скандал, обвързван с марката Balenciaga. Луксозната фешън къща си навлече гнева на стотици хиляди хора, откакто се появиха смущаващи фрагменти на деца в нова акция. Проблемът е, че дребните деца театралничат в компанията на плюшени мечета, като играчките са облечени или имат аксесоари в жанр БДСМ.
Прочетете още
Бурната и отрицателна реакция онлайн принуди от Balenciaga да се извинят обществено, като в това време трансферираха виновността върху италианския фотограф Габриеле Галимберти, снимал скандалните фрагменти.

Разбира се, няма по какъв начин да повярваме, че една рекламна акция не минава през утвърждението на доста хора, преди да се появи в общественото пространство. Което значи, че управлението на Balenciaga несъмнено е било наясно с това какви са рекламните фотоси.



Още един объркващ факт е, че на една фотография, още веднъж от нова рекламна акция на марката, се вижда извадка от мнението на Върховния съд в Съединени американски щати, обвързван със  закон за детската порнография . Решението дефинира, че предлагането или настояването за прекачване, продажба, доставка или търговия с детска порнография не нарушава Първата корекция на Конституцията на Съединените щати.

След експлоадирането на абсурда, моделът Бела Хадид отстрани своя фотография като рекламно лице на Balenciaga от профила си в Instagram, написа rozali.com.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР