В последните няколко дни името на Медицинския университет в София

...
В последните няколко дни името на Медицинския университет в София
Коментари Харесай

Думата не ми идва - за скандала в Медицинския университет в София и неговите последствия

В последните няколко дни името на Медицинския университет в София беше забъркано в два абсурда, включващи клипове от онлайн образование с много смущаващо наличие. В обществените мрежи изтекоха записи на лекции, в които преподаватели се държат не изключително уместно за образователен час.
Действието в първия запис се развива в онлайн часа по анатомия, а основен воин е помощник доктор Делчо Андреев. Използвайки колоритен език и съвсем залепен пред камерата, преподавателят приказва за оргазъм и запалено изяснява за " женското квичене " по време на сексуален акт.
Монологът му е пресечен от реакция на студентка, която не желае да слуша повече.
Малко по-късно университетският учител задава и въпрос към студентите си: " Колко е дълга мускулната тръба (влагалището бел. ред.)? След няколко догатки, очевидно развеселеният помощник дава отговор с надсмешка: " Недейте да бъркате вашите стремежи с вашите благоприятни условия. "
Обяснението му продължава с плевел смях и съпоставения, които ще оставя сами да чуете от записите, тъй като не считам за подходящо да обявявам.
Подобно отношение студентите получавали постоянно, настояват от телевизия Bulgaria ON AIR.
На втория запис, още веднъж от столичния Медицинския университет, се виждат интимни подиуми по време на онлайн лекция по биохимия със студенти. На видеото се вижда по какъв начин мъж застава зад преподавателката, а тя облизва пръстите на ръката му.
Преподавателката е от Предклиничния академични център, описват студенти за новините на " ON AIR ". От демонстрираното фриволно държание можем да заключим, че дамата най-вероятно не допуска, че камерата й е включена.
След като от малкия екран излъчиха фрагментите с нейно присъединяване, във висшето заведение стартира вътрешна инспекция, а в понеделник (25.01) ще се организира ексклузивен ректорски съвет. Втори ден формален коментар от управлението на образователното заведение липсва, споделят от медията.
Клиповете сложиха въпроса – изолиран случай ли е този жанр държание или нормална процедура на преподавателите в Медицинския университет?
Част от студентите излязоха в отбрана на своята преподавателка, която се употребява с висок престиж измежду тях.
" Не считаме, че видяното е кой знае какъв брой фрапиращо, а още по-малко, че е задоволително съображение, с цел да загуби работата си един от най-отдадените преподаватели. Особено в днешно време, всеки може и намира доста по-фрапиращи неща онлайн. Всъщност, в епицентъра на този „ скандал “ преди всичко е превъзнесеното отвращение на лицемери, и едвам на второ грешката на един човек. Според нас, случилото се е изключение, не е предписание и не би трябвало да обезсмисля другояче съзнателната ѝ работа " , се споделя в позицията им, представена от Bulgaria ON AIR.
Пред новините обаче третокурсници, чиято идентичност не беше разкрита по обясними аргументи, описаха, че една от групите е застрашена, че няма да приключи, заради съмнения, че е популяризирала видеото.
Скандалът в Медицинския университет бе коментиран и от министъра на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов.
" Не мога да го разясня... думата не ми идва! Аз също повеждам такива лекции на студенти по хируригя. Недоумявам. Кой е принципал... доколкото знам висшите учебни заведения са самостоятелни. Има ректор, има общо заседание като висш орган ", сподели той.
Колегите от " Господари на Уеба " обобщават двата клипа и типично в техен жанр осмиват случилото се. Видеото им, вижте .
От началото на пандемията жертви на видеокамерите си станаха депутати и участници в коментарни излъчвания по целия свят. Повечето дори се разделиха с работните си места.
 Професор не помни да изключи камерата си и прави секс пред студенти Професор не помни да изключи камерата си и прави секс пред студенти
Онлайн урок на професор от Академията за изящни изкуства в Урбино, Италия, приключи скандално. В края на лекцията преподавателят пуснал...
Последният чудноват случай е Италия, където
Случката е от онлайн урок на професор от Академията за изящни изкуства в Урбино. В края на лекцията преподавателят пуснал на студентите си видео, с което лекцията трябвало да завърши.
За изненада на студентите, те получили видеоурок по секс онлайн, заяви организация ИНА. Преподавателят се отдал на милувки с партнора си (без да се прецизира пола му, бел. ред.), като не запомнил да изключи камерата. Така студентите му станали очевидци на всички елементи от горещите подиуми на своя учител.
Инцидентът е бил докладван неотложно на ректора на академията Лука Чезари, който изискал пояснения от професора. Преподавателят изпратил извинително писмо на студентите си, с цел да изрази дълбокото си оскърбление от случилото се, след което подал оставката си.
Засега няма възгледи скоро да завърши онлайн образованието, нито в България, нито по света, тъй че заредете се с самообладание, случки като тези ще има още доста.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР