В последните няколко дни една от най- коментираните теми е

...
В последните няколко дни една от най- коментираните теми е
Коментари Харесай

Най-скандалните раздели в попфолка

В последните няколко дни една от най- коментираните тематики е новородената дъщеричка на Кубрат Пулев - Христина, и реакцията на неговата някогашна възлюбена фолкдивата Андреа. Певицата не приема по никакъв начин леко, че боксьорът е траял напред и към този момент има семейство, с което е благополучен.

Преди ден тя си взе довиждане с Пулев и в обществените мрежи. В следващ опит да се покаже по-силна от всеки път, откакто разбра за дъщеричката на боксьора, Андреа разгласява в Instagram видео с трогателни мемоари от връзката им, на което са запечатани моменти, в които го е посрещала на летището. И написа единствено: Goodbye. Дали певицата е в действителност подготвена най-сетне да каже " Сбогом " на Кубрат и без него да " продължи напред ", както самият той се показва, или ще продължи със сърцераздирателните си прояви в мрежата, занапред ще разберем. Иначе реакциите на почитателите й не закъсняха, като заваляха окуражителни мнения, гарнирани с апели да остави най-сетне Кобрата зад тила си.

Една от окуражилите я е и Николета Лозанова, която пък преди време стана причина за друга световна разлъка - тази на футболиста Валери Божинов и певицата Алисия. Припомняме ви, че Ася, както е същинското име на певицата, безусловно си изрева очите и обикаляше от предаване на предаване, с цел да споделя какъв брой незаслужено Божинов я е зарязал поради Николета. Тогава синът на Валери и Алисия беше още мъничък и в действителност звездната му майка одобри извънредно тежко обстоятелството, че е сменена от друга. И от страна на Николета, и от страна на Алисия войната не спря с години, а преди време Лозанова шокира с самопризнание, че в никакъв случай не е воювала със съперницата си, като за дрязгите посред им " били отговорни трети лица ". С днешна дата Алисия твърди, че с Божинов не престават да контактуват като естествени хора и родители, защото им следва да отглеждат дружно сина си Валери- младши.

В класациите с най- шумни раздели несъмнено се подреждат една от обичаните в миналото двойки - Райна и Константин, които бяха известни като пиленцата на фолка. След няколко години бурна обич и взаимни части, които се трансфораха в тотални шлагери, внезапно идилията сред двамата рухна и всеки пое по своя път, и то много шумно. Пропукването на връзките им стартира още с общото им присъединяване в риалити формата " Вип Брадър “, където непрекъснато спореха и се караха. След края на връзката им Райна не пожали Коцето и намерено съобщи, че за краха на връзката им е отговорна актуалната жена на изпълнителя - Надя, както и още забежки и разгулен изцепки от страна на Коце. Той резервира положителния звук и няколко месеца слушаше всевъзможни нападки по собствен адрес, след което съобщи, че Райна го побърквала от ревнивост и даже скрито се криела в дрешника, с цел да подслушва с кого приказва по телефона. Днес двамата към този момент се поздравяват умерено, а няколко пъти даже сядаха на обща маса. Константин към този момент има две деца от Надя, а Райна пък към момента търси верния мъж в живота си.

Най-скандалният триъгълник във фолка несъмнено бе Анелия - Коко Динев - Емилия. Анелия е първата и до през днешния ден единствена законна брачна половинка на Коко, а от любовта им се роди щерка им Ивон. Малко след появяването на бебето обаче Коко напусна Анелия, с цел да се събере с огромната си обич - колежката й Емилия. Анелия не одобри по никакъв начин задушевно протичащото се и сипеше огън и жупел против Емилия, която резервира безмълвие. С днешна дата и двете са не запомнили Коко и живеят живота си с нови мъже, заровили томахавките между тях. Самият Коко също е загърбил певиците в живот си и живее щастливи с някогашната си секретарка, настояват близки до предприемача.

Емануела не елементарни нито на Динев, нито на Елвиса

Фолкпевицата Емануела не си поплюва и при нея постоянно е шумно и скандално. Именно такива са и последните й две раздели - с Димитър Динев и с Мартин Елвиса. От първия певицата даже има наследник. Тогава обаче Динев бе още доста млад и постоянно осъмваше по нощните клубове. Емануела не скри, че точно фриволното му държание е причина за раздялата. Тогава цялата фамилия на Динев се надигна, откакто певицата стартира да подрежда грозни думи по техен адрес. Дори потегли мълва, че й е неразрешено да стъпва в Свети Влас, което обаче се оказа небивалица, защото съвсем всяко лято тя се припича на плажовете там дружно със сина си.

След Динев певицата полетя още веднъж на крилете на любовта с Мартин Елвиса. И там обаче безоблачното благополучие не търпя дълго, а Емануела изкара всички кирливи ризи и даже разгласява чатове на Елвиса в нета. Тя го упрекна, че й изневерява с обслужващ личен състав. Изглежда обаче Мартин и до през днешния ден не може да я прежали, защото единствено преди дни изпълнителката разгласява още веднъж чат, в който той я наскърбява, тъй като си е втълпил, че тя е на ски с различен мъж, а в действителност е с дребния си наследник Мити.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР