В последните няколко дни атмосферата в Къщата на VIP Brother

...
В последните няколко дни атмосферата в Къщата на VIP Brother
Коментари Харесай

Светкавични номинации и извънредни събития в Къщата на VIP Brother

В последните няколко дни атмосферата в Къщата на VIP Brother бе извънредно напрегната, а разпоредбите за общуване на Съквартирантите бяха неколкократно нарушени. Новосъздалите се изключителни обстановки доведоха до светкавични номинации, които ще забележим довечера от 21:00 ч. в LIVE епизода на предаването.
 Веселин Плачков NOVA
В понеделник Кулагин получи най-голям зрителски избор и правото да отбрани себе си или различен съквартирант с щита на SDI. Валентин избра да даде протекцията си на Ричард и през днешния ден той няма да може да бъде номиниран от Съквартирантите си. Дали не сбърка Кулагин и няма ли той още веднъж да е най-номинираният, ще разберем довечера.
 Ричард NOVA
Седмичната задача “Окото на феновете " продължава да изненадва Съквартирантите. Поредната определена от " Окото " бе Мира. Довечера ще забележим по какъв начин се оправи тя със задачата, дадена й от почитателите на VIP Brother и за какво се стигна до сълзи по време на осъществяването й.-->
 Мира Добрева NOVA
Какво предизвика Веселин Плачков да изгуби надзор, къде е границата и какво се случва когато тя бъде прекрачена?
 Вип брат NOVA
Защо Валентин Кулагин пожела да се срещне с юрист и какво е финалното решение на Big Brother ще разберем в 21:00 ч. единствено в ефира на NOVA.

Актуални вести ще откриете на и на на предаването.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР