В последните минути на старата година град Търговище ще се

...
Коментари Харесай

Магична нощ в Търговище: Посрещане на Новата 2024 година

В последните минути на остарялата година град Търговище ще се трансформира в място на неспокойствие и празнично въодушевление , като под звездите на централния площад „ Свобода “ се приготвя да посрещне 2024 година по най-забавния метод. Специално квалифицираната стратегия дава обещание незабравимо преживяване за всички, които решат да участват.

Вечерта ще стартира от 23:00 часа с рок осъществявания на локалния любим Тома Здравков и неговата тайфа . Те ще заредят атмосферата с сила и музикални изненади, които ще разведрят сърцата на всички гости.

Точно в среднощ, когато часовникът отброи последните секунди на остарялата година, небето над града ще се трансформира в магичен спектакъл на светлините . Фойерверк шоуто ще озари нощното небе и ще сътвори необикновено представление, което всички присъстващи ще запомнят завинаги.

В първите минути на Новата 2024 година градът ще бъде превзет от фолклорната магия . Петя Панева и „ Панева денс “ ще показват фолклорни танци и музика, които ще ви отведат в света на българската традиция и просвета.

По традиция Община Търговище е подготвила бяло и алено вино , което да съпътства новогодишната наздравица. Това е моментът, в който всички присъстващи ще издигнат чашите си и ще пожелаят здраве, мир и благоденствие за новата година.

Празничното посрещане на Новата 2024 година в Търговище съставлява превъзходен метод да се съберете с другари и семейство и да се потопите в музиката и хубостта на празничната нощ .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР