В последните месеци със сигурност сме прекарали толкова време вкъщи,

...
В последните месеци със сигурност сме прекарали толкова време вкъщи,
Коментари Харесай

Как да правим повече крачки вкъщи

В последните месеци сигурно сме прекарали толкоз време у дома, колкото в никакъв случай до момента. И това има както своите плюсове, по този начин и своите минуси. А преди всичко измежду отрицателните последици няма по какъв начин да не сложим обездвижването .
 Тренировките, физическата интензивност и от какъв брой минути дневно се нуждаем, с цел да живеем по-дълго
11 минути дневно за по-дълъг живот

Колко малко му би трябвало на човек

Времето на открито взе да се запролетява от рано, само че към момента си ги има дните, в които несъмнено не става за разходка на открито. А в случай че не сме доста по спортуване, евентуално точно навъртането на крачки е нашият метод да поддържаме тонус . И в това няма неприятно, тъй като още веднъж си е физическа интензивност.

Но когато би трябвало да импровизираме сред четири стени, с цел да реализираме дневния си брой стъпки, обстановката става малко по-сложна. Но още веднъж има метод да ги докараме в случай че не до 10 000, то най-малко до 6-7000.
 Снимка 516942

Стъпала

Ако живеем в къща на най-малко два етажа, то да се разкарваме нагоре-надолу по стълбището е лесна задача. Е, в случай че сме в блок отново не е комплицирано, най-много в случай че не ни пука за мненията на съседите. Те дано си приказват, пък ние освен трупаме крачки, само че и си вършим супер кардио, след което усещаме прилив на сила.

Разговори

Ако сме от хората, които приказват с часове по телефона, можем да оползотворим още по-пълноценно това време - просто до момента в който водим диалога обикаляме из жилището. Броят насъбрани крачки зависи от продължителността на сладките приказки, само че сигурно е по-добре, в сравнение с просто да си легнем на дивана.
 Снимка 516943

Преди и след хранене

Малко оживление преди да седнем на масата несъмнено ни звучи като добра концепция. А 500 крачки ще ни лишават не повече от пет минути. След като сме се нахранили пък постоянно имаме потребност от придвижване, с цел да подобрим метаболизма.

На всеки час

Доста е евентуално да сме от хората, които по този начин се улисват в работата си, че не помнят да си почиват понякога. А едни 250 крачки на всеки 60 минути няма да ни попречат толкоз на дилемите, само че пък ще ни разсеят и ободрят, предава Daily Mail.

Чакане

Ако пием чай и чакаме водата да се затопли, това ни лишава минута-две-три. Със сигурност има и други случаи, в които просто стоим и чакаме нещо да се случи. А точно тях можем да използваме, с цел да натрупаме още малко крачки - били те и в дребната кухня. Никое придвижване не е ненужно.
 Тренировките, калориите, отслабването и какъв брой постоянно да упражняваме, с цел да свалим килограми
Колко постоянно да упражняваме, с цел да свалим килограми

Само за амбициозни

Домакинска работа

Да, тя може да си бъде същинска подготовка, изключително в случай че я вършим с тази концепция. Ако имаме повече време за почистване, просто си усложняваме малко задачките, с цел да вършим повече крачки, обикаляйки из у дома.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР