В последните месеци Меган Маркъл получи не само вълна от

...
В последните месеци Меган Маркъл получи не само вълна от
Коментари Харесай

Меган Маркъл, Стефани Пауърс и приятелката на принц Чарлз, която нападна херцогинята

В последните месеци Меган Маркъл получи освен вълна от поддръжка от редица известни персони, само че и редица рецензии за държанието и постъпките си. Въпреки че евентуално към този момент е привикнала с отрицателната страна на славата, сигурно сходни изявления не й въздействат по никакъв начин добре.

В ролята на последния критик на херцогинята на Съсекс влиза Стефани Пауърс - актриса и поло състезател, както и другарка на принц Чарлз. Тя си разреши обществено да изрази мнението си за Маркъл, което не е по никакъв начин ласкаво.

По думите й, Меган очевидно е не запомнила, че нейната задача е просто да бъде брачна половинка на принц Хари, а не да е звезда или пък да трансформира реда в кралския двор - все неща, които се пробва да направи.

Пауърс не пропуща да засегне и херцогинята за това, че тя не е била никаква холивудска звезда преди да стане част от кралския двор, а просто актриса в ефирен сериал, и то не изключително добра, написа Express.

А през днешния ден Маркъл си е избрала роля, с която дискредитира английския кралски двор. Тя е трансформирала кралското семейство и връзките в него в " персонален тв сериал ", а Хари също има своята виновност, тъй като е неин съизвършител.

За разлика от херцогинята на Съсекс, която очевидно недолюбва, приятелката на принц Чарлз може да каже единствено положително и нищо друго по адрес на Кейт Мидълтън. Според нея, тя няма нито един неверен ход и е просто безупречна. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР