В последните месеци животът на Никол Шерцингер изглежда като една

...
В последните месеци животът на Никол Шерцингер изглежда като една
Коментари Харесай

Никол Шерцингер: Винаги съм се борила със своите демони

В последните месеци животът на Никол Шерцингер наподобява като една любовна приказка безспир . Емоционално за певицата бе и завръщането на Pussycat Dolls на сцената, само че и тя, както всички нас, има своите моменти, в които се замисля, че животът е черно-бял и в никакъв случай щастието не е цялостно.

С последната си обява в Instagram, която е точно с черно-бяла фотография, Шерцингер желае да вдъхне кураж на всички свои почитатели, знаейки, че мнозина минават през сложни моменти в последните месеци.

" Не си самичък, макар че от време на време се усещаш по този начин. Трудните моменти ще отминат и ти ще преминеш и през това. Създаден си по доста специфична причина и каквото и да преживяваш ти оказва помощ да бъдеш квалифициран и даже те пази ", написа Шерцингер в профила си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) на Юли 22, 2020 в 3:26 PDT

" През по-голямата част от живота си съм се борила със своите демони на несигурността, борила съм се с хранителни разтройства, самооценката си и постоянно съм се чувствала като че ли не прилягам на този вманиачен свят " , признава певицата.

Тя нееднократно е говорила за компликациите при започване на кариерата си, свързани най-много с питателните разтройства. И в случай че тогава никой от нас не е подозирал през какъв пъкъл е минавала, до момента в който сме я виждали съвършена на сцената, то през днешния ден тя желае да подсети, че всеки има своите сложни моменти, които от време на време може да не отминават и с години. Но постоянно имат някаква цел.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) на Май 17, 2020 в 12:46 PDT

" Но в този момент съзнавам, че Бог ме е основал, с цел да се откроявам, с цел да основа нов свят " , добавя Никол, която очевидно към този момент е намерила своето място под слънцето.

Тя приканва всички, които четат думите й, да не губят вяра, да не се отхвърлят от фантазиите си и желанията в сърцето си, тъй като те са там с някаква причина. Напомня и че всеки е неповторим и сигурно не е неточност, че е на този свят. Затова и не трябва да разрешаваме на гласовете в главата ни да ограбват нашето благополучие.
 Никол Шерцингер, Том Евънс и обяснението му в обич към певицата
Обяснението в обич, което получи Никол Шерцингер

Един сантиментален рожден ден

" Тъмнината е единствено краткотрайна и ти ще се оправиш с нея ", надъхва всички нас, а може би и самата себе си Шерцингер.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР