В последните месеци името на Диана Димитрова се свързва с

...
В последните месеци името на Диана Димитрова се свързва с
Коментари Харесай

Какво се случва с Диана Димитрова и Юлиан Вергов

В последните месеци името на Диана Димитрова се свързва с признанието й, че е била жертва на принуждение от страна на собствен сътрудник - Юлиан Вергов. От направена обява на актрисата във Фейсбук в този момент разбираме, че Софийската районна прокуратура отхвърля да образува досъдебно произвеждане за упражнено принуждение против нея.
 Диана Димитрова, Владимир Карамазов и нападките на актрисата към артиста
Диана Димитрова за мненията на Владимир Карамазов по неин адрес

Какво показа актрисата на своята Фейсбук страница

Решението на прокурор Иво Боев е, че не са събрани задоволително доказателства за осъществено закононарушение от общ темперамент, заради което преписката се приключва. Постановлението за отвод е с дата 1 март 2023 година

На 20 декември предходната година Димитрова дава пояснения по случая, като в сигнала си твърди, че лицето, което я е блъснало неведнъж, е сътрудника ѝ Юлиян Вергов. Тогава тя не желае да се злепоставя сполучливия сериал " Откраднат живот " и по тази причина не подхваща никакви дейности, с цел да уведоми полицията за нанесените ѝ пострадвания от Вергов и не си вади здравно.

Единственото, което прави, е да снима породените ѝ пострадвания. Затова и ползва като доказателство по преписката снимков материал.

По време на инспекцията показания дават самият Вергов, Грета Манчева, Евтим Милошев и Велина Павлова.

Според постановлението за отвод да се образува досъдебно произвеждане, от изключителна значимост се оказват сведенията на Велина Павлова, която е художник-костюми на сериала " Откраднат живот ", по време на чиито фотоси се разиграва и въпросната преживелица. Тя опровергава декларираното от Диана Димитрова, че по нейна молба напуща помещението, в което се намират тримата - Павлова, Димитрова и Вергов, и по този начин в действителност се трансформира в директен очевидец на сцената.

Според Велина Павлова в помещението на първо време влиза Вергов, а след него идва и актрисата, която в този миг плаче и е с размазан грим. Докато артистът се преоблича, Диана Димитрова, очевидно смутена, се вкопчва в него, хваща го за облеклата и стартира да му се извинява.

На Павлова ѝ прави усещане, че артистът мълчи и не желае да приказва с Димитрова. След което я избутва встрани, а Димитрова залита по посока на щендерите с облекла и пада на пода сред тях. След това върху нея падат някои от костюмите в сериала.

Вергов излиза от стаята, а самата Павлова отива при актрисата, с цел да ѝ помогне и да я попита по какъв начин се усеща. Последвалият отговор от смутената Димитрова, която се държи за лицето, гласи, че Юлиан Вергов я е " ритнал с крайник в лицето ".

Павлова се изненадва от чутото и изрично декларира, че това не е правилно, защото самата тя става директен очевидец на случилото се, загатва се още в постановлението за отвод от досъдебно произвеждане.

В този миг влизат и други хора от продукцията (Иван Колев и Грета Манчева), които също се пробват да успокоят Димитрова.

Според показания на Евтин Милошев, Иван Колев и Грета Манчева, по лицето на актрисата няма забележими контузии, единствено следи от размазан грим.

Грета Манчева добавя, че след тази преживелица третира лицето на Димитрова със спрей с марка " Репарил ", защото актрисата има зачервяване на лявата скула и гримьорката желае да предотврати възможен отток на лицето, с цел да може да продължат фотосите на сериала.
 Диана Димитрова,
Диана Димитрова още веднъж усмихната

Какъв е мотивът за наслада на актрисата

Диана Димитрова обаче по никакъв начин не е съгласна нито с думите на Велина Павлова, нито с решението на прокурор Иво Боев. Под фотосите от постановлението, което на доста места е подчертала с маркер, актрисата написа:

" Имам въпроси. Знаете ли, не се интересувам от нищо друго с изключение на от ИСТИНАТА. Дори не ме интересува какво ще се опитат да ми причинят физически след тази обява. Хората заслужават да знаят, къде и в каква конюнктура живеят. Хората заслужават истината, това е моята мотивация. Как по този начин в гримьорна дълга три метра ``има`` очевидец жена и тя не прави нищо от обикновена човешка позиция и реакция? Как по този начин към този момент има доказателство, че фотосите са достоверни и че това не е грим, съгласно специалистите и по какъв начин по този начин ``проверката`` се приключва? Отговарям си, тъй като Диана, живееш в България. Държавата на неограничните благоприятни условия за принуждение и корупция. Ей, по този начин. Моралът е нещо свещено, само че за някои хора той е нищо. Аз не желая да пребивавам в ``хулиганска``` България и няма да мълча. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР