В последните месеци имах една мечта - следващият главен прокурор

...
В последните месеци имах една мечта - следващият главен прокурор
Коментари Харесай

Емануил Йорданов: Мечтата ми за добър главен прокурор се отложи със 7 години

В последните месеци имах една фантазия - идващият основен прокурор да държи повече на спазването на закона, само че в днешия ден фантазията ми остана и ще я имам още 7 години. Има задоволително юристи, които приказваме напълно ясно и на всеослушание. Висшият адвокатски съвет взе мнение по кандидатурата на новия основен прокурор. Много скоро ще си напомним паметния израз: ”Ти си го избра ”.
Това сподели пред по телевизия " 7/8 " някогашният министър на вътрешните работи адв. Емануил Йорданов.

Той коментир и кметските избори в Неселър: Щом хората избират един човек, арестуван под стража, значи хората нямат доверие на прокуратурата, а на арестувания под стража. По принцип корупцията, която визира хората във властта, визира Специализирания съд, счита Йорданов.

За пазаруването на гласове не знам тъкмо по какъв начин стоят нещата. Мярката за неотклонение има две цели - де не се укрие и да не направи друго закононарушение. Задържането на несебърския кмет в тази ситуация е безусловно безсмислено и гласовете на хората го потвърдиха. Затова споделям, че прокурорите би трябвало малко да се стрестнат, тъй като тук се вижда очевидно съмнение ", сподели още той.

От тази каша се излиза, когато хора не се задържат за щяло и нещяло. В последните години прокуратурата има навика да задържа кой когато откри. Без значение има ли доказателства, няма ли доказателства. Дори от време на време обвиняването се наглася по този начин, че да звучи по-страшно. Но когато след това осъдят страната и плащаме неустойки, няма магистрат, който да излезе, и да каже, че е сбъркал, изясни той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР