В последните месеци гражданите на Монако най-после могат да си

...
В последните месеци гражданите на Монако най-после могат да си
Коментари Харесай

Нова въпросителна около принцеса Шарлийн

В последните месеци жителите на Монако най-сетне могат да си отдъхнат - обичаната им принцеса е по-добре и постоянно взе участие в публични събития. Кралското семейство наподобява обединено, а принц Алберт има вълнуващи проекти за тази година.
 Принц Алберт, крал Чарлз и първите доказани посетители на церемонията по коронясването му
Неписаната традиция, която свързва крал Чарлз и принц Алберт

Принцът на Монако разкрива детайлности

На този декор в Монте Карло през уикенда стартира Международния фестивал на цирковото изкуство - събитие, с което княжеството се гордее и което не се беше състояли от началото на Covid-19 пандемията.

Принц Алберт и двете му деца - осемгодишните близнаци принц Жак и принцеса Габриела, бяха измежду първите посетители на събитието. Веднага обаче отсъствието на принцеса Шарлийн направи усещане.
 Снимка 603589

Алберт и децата бяха придружавани от сестра му принцеса Стефани, и нейните две деца - Камий Готлиб и Луи Дюкре, който пък беше с бременната си брачна половинка Мари. Шарлот Казираги, която също чака бебе тази година, почете цирковия фестивал.
 Снимка 603588

Къде обаче е Шарлийн? Макар отсъствието й да наподобява необичайно, в него няма нищо притеснително. Принцесата в никакъв случай не е била почитател на известния фестивал и не е участвала на представленията даже преди пандемията, и преди заболяването си, разясняват от Royal Central.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР