В последните месеци Адел се превърна в нашия звезден пример,

...
В последните месеци Адел се превърна в нашия звезден пример,
Коментари Харесай

Бившият треньор на Адел: Тя го направи за себе си, а не заради вас

В последните месеци Адел се трансформира в нашия звезден образец, че с стремежи и воля всичко се реализира . Певицата мина през невероятна физическа промяна и смъкна доста килограми и се трансформира в най-хубавата си версия поради своя наследник.
 Адел, фотографията от рождения й ден и какъв брой е слаба през днешния ден певицата
Адел - по-слаба от всеки път на рождения си ден

Вече не се крие

Но и в този случай, както постоянно, не липсват и отрицателни мнения и упреци. Според някои, Адел е прекрачила границата на здравословното намаляване , явно се е вманиачила и е развила някакво хранително разтройство.

И всички тези рецензии накараха някогашния треньор на певицата Пийт Герасимо да се включи в полемиката и да изрази своето мнение в нейна отбрана. Той разгласява в профила си в Instagram фотография с Адел, плуваща в басейн. А към нея прибави дълго пояснение за трансформацията й.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Pete Geracimo (@petegeracimo) на Май 7, 2020 в 10:14 PDT

По думите му, певицата постоянно е следвала личния си темп и този на тялото си. Тя в никакъв случай не се е правила на някой, който не е. И постоянно се е приемала такава, каквато е.

" Когато Адел и аз започнахме общото ни пътешестване, в никакъв случай не е ставало дума за това, че желае да бъде кльощава. Ставаше дума за нейното здраве , изключително след раждането и интервенцията, която претърпя ", прецизира той.

Когато албумът " 23 " е излязъл и датите за последното турне са били оповестени, двамата са имали 13 месеца за подготовка зизтощителния график. В това време Адел тренира не доста интензивно, само че внимава доста какво яде. В резултат на това стартира да губи килограми и хората го виждат. Вниманието, което трансформацията й притегля, е изненадващо даже за самите тях.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Angélica Andrade Jasso (@angelik.jasso) на Май 8, 2020 в 6:06 PDT

След преместването си в Лос Анджелис, певицата претърпява някои персонални промени, като развода си със Саймън Конецки . С тази смяна идва новото чувство и желанието да се трансформира в по-добрата си версия. Така Адел стартира да ползва още по-добри хранителни привички и крепко да се поти във фитнеса.

" Не бих могъл да бъда по-горд или по-щастлив за нея! Тази трансформация не за продажба на албуми, гласност или с цел да бъде модел за подражателство. Тя го прави за себе си и за Анджело ", безапелационен е някогашният й треньор.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от ADELE (@adelegram_) на Май 8, 2020 в 3:41 PDT

Той се надява хората да оценят големия труд, който Адел е положила , с цел да се промени. " Тя не отслабна, с цел да накара другите да се усещат зле от себе си. Тази персонална промяна няма нищо общо с мен или с вас. Става въпрос единствено за Адел и за това по какъв начин желае да живее живота си. Това е същата Адел, която постоянно сме обичали. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР